otrdiena, 2013. gada 30. aprīlis

Favorīti: Aprīlis

Sveikas, šorīt nolēmu uzrakstīt par maniem aprīļa favorītiem, jo šis mainīgais pavasara mēnesis ir galā, rīt jau 1.maijs un pelnīta brīvdiena :)
Šāda veida raksts jau ir kā tradīcija blogeriem, pat nezinu, kurš to ir iesācis, bet paldies tam cilvēkam, jo tā ir laba ideja apkopot savus kosmētikas un ne-kosmētikas favorītus vienā rakstā, turklāt uzrakstīt mazas atsauksmes par produktiem, kuri atsevišķu rakstu nav pelnījuši. Šo mēness rakstīšu arī par ne-kosmētikas favorītiem.


svētdiena, 2013. gada 28. aprīlis

Pārskats: Rival de Loop sejas maskas

Sveikas, pastāstīšu par kādu mēnesi atpakaļ iegādātajām sejas maskām, kas man iepatikās. Nekad pirms tam neesmu Rival de Loop sejas maskas lietojusi, bet tagad ik pa laikam lietošu, jo tās ir ekonomiskas un iedarbība neliek vilties. Šoreiz apskats par olīvu sejas masku un pīlinga aloe veras masku:



ceturtdiena, 2013. gada 25. aprīlis

Kas ir manā pavasara somā?

Sveikas, dažas dienas neko nerakstīju, jo nebija laika, bet tagad esmu te ar rakstiņu - Kas ir manā pavasara somā. Youtube un dažos blogos ir populāri šāda veida raksti jeb What's in my school/summer/winter/daily.. bag? Es rakstīšu par manu pavasara brīvā laika somas sastāvu
Tātad:

svētdiena, 2013. gada 21. aprīlis

Nagu dekori..

Šodien vēl viens raksts no manis, tikai šoreiz par nagu dekoriem, ko pēdējā laikā iegādājos.



Vēstulīte no L'oreal

Sveikas, beidzot atnāca ilgi gaidītā vēstulīte no Loreal, jau atmetu cerības, ka tā kādreiz pienāks, bet nu pēc vairāk kā mēneša tā ir klāt. Kas iekšā? Dažas gan jau, ka zina. Loreal paraudziņš, kam varēja pieteikties par brīvu, kad tikko parādījās jaunie Loreal BB krēmi. Ik pa laikam Loreal savā mājaslapā piedāvā ikvienai izmēģināt šādus produktus paraudziņu veidā, bet šobrīd šāda iespēja netiek piedāvāta.


sestdiena, 2013. gada 20. aprīlis

Jaunums: Garnier Pure sejas kopšanas līdzekļi

Sveikas, šodien ar draudzeni bija neliela fotosessija pie dzelzceļa Lielupē. he
Bet nu pie lietas. Man ir tas gods Jūs iepazīstināt ar jaunajiem Garnier Pure Active produktiem, kas drīzumā parādīsies veikalos. Šos divus testēju jau vairāk kā nedēļu. Produkti domāti taukainai ādai, kas to attīra un matē.

trešdiena, 2013. gada 17. aprīlis

Garnier Fructis Goodbye Damage: serums matu galiem & ātras iedarbības maska

Sveikas, pavasaris liek smaidīt, jo ārā saulīte un +15ºC :))))))
Bet šodien kā jau solīju par Fructis jauno serumu matu galiem un ātras iedarbības masku/eliksīru !


pirmdiena, 2013. gada 15. aprīlis

Garnier Fructis GOODBYE DAMAGE: šampūns, balzams & matu maska

Sveikas, beidzot pavasaris liek sevi sajust un saulīte patīkami silda vaidziņus, bet šodien par jaunumu, kas drīz parādīsies arī veikalos. Šī līnija ir domāta bojātiem matiem un sausiem matu galiem. Man nav bojāti mati, bet sausi matu galiņi gan ir mana problēma. Iepakojumi ir spilgti oranžā krāsā, smarža līdzīga pārējiem Fructis produktiem, personīgi man, augļu ar kaut ko saldu vai karamelīgu, bet neuzkritošu. he

sestdiena, 2013. gada 13. aprīlis

Beauty Expo 2013 - iespaidi un guvumi

Sveikas,
šodien biju izstādē Beauty Expo Skonto hallē. Ar draudzeni izstaigājām visu 1,5 h , bet laiks pagāja ātri. Neteikšu, ka bija super, jo tas vairāk domāts profesionāļiem un tiem, kas darbojas skaistumkopšanas industrijā, bet man patika. Diemžēl nav bilžu no pašas izstādes, jo nebija garastāvokļa visu bildēt.

Izveidoja man frizūru, izmantojot Keune matu produktus:


ceturtdiena, 2013. gada 11. aprīlis

Maybelline Dream Pure BB krēms

Sveikas,
pavasaris jau tuvojas kā arī tuvojas jaunums- Maybelline Dream Pure 8 in 1 BB krēms, kas domāts taukainai ādai un satur 2% salicilskābes. Tas padara ādu svaigu un uzlabo tās izskatu pat pēc krēma noņemšanas.




trešdiena, 2013. gada 10. aprīlis

Maybelline Color Whisper

Kā jau pamanījāt no jaunumiem ir pienākusi ''jaunā'' (nu jau kādu mēnesi redzama blogos) Maybelline Color Whisper lūpu krāsa. 
Make up pasaulē tagad ir jauna lūpukrāsu tendence Color Whisper, kas apvieno lūpukrāsas maigo tekstūru un piesātināto krāsu ar spīduma caurspīdīgumu un mirdzumu!



Jaunumi, jaunumi, jaunumi!

Sveikas, šodien pienāca jaunumi no Maybelline un Garnier! Daudz jaunu produktu, par kuriem būs raksti!!!



Ar ko sākt? :)

otrdiena, 2013. gada 9. aprīlis

Badjaga Forte - brīnumlīdzeklis!

Sveikas vēlreiz!
Šajā rakstā nebūs par dekoratīvo kosmētiku, bet gan par pēdējā laikā izmēģināto superlīdzekli, ko nopirku pēc Velvetmimosas ieteikumiem - Badjaga Forte.



Gaidāmais pasākums: Beauty Expo 2013 Skonto hallē

Sveikas!!
Pavisam drīz jeb 12.-14.04. notiks izstāde Beauty Expo 2013 Skonto hallē. Parasti izstāde notiek Arēnā Rīga, bet nu šoreiz vieta ir mainīta. Personīgi es iešu 13. aprīlī, jo tā ir sestdiena, varēs vairāk laika veltīt izstādei.



pirmdiena, 2013. gada 8. aprīlis

Pārskats: MUA pūderis & lūpu krāsa

Lāāābdien!!
Ārā puteņo sniegi, bet te es, rakstu savu rakstu par MUA lūpu krāsu un pūderi. Jau sen gribu pasūtīt paciņu no MUA, cenas vairāk kā lieliskas:
http://www.muastore.co.uk/
Andelē iegādājos šos divus, jo vēlējot pamēģināt, pirms pirkt.


sestdiena, 2013. gada 6. aprīlis

Pārskats: Essence My Skin līdzeklis sejas mazgāšanai un krēms

Sveikas!
Šodien nolēmu beidzot uztaisīt pārskatu par Essence My Skin produktiem, ko iegādājos Andelē. Šie produkti nav pieejami Latvijā, bet gan Lietuvā, tomēr ceru, ka tie kaut kad nonāks arī līdz Latvijai!


ceturtdiena, 2013. gada 4. aprīlis

''Skaistuma festivāls'' Maximā jeb Flormar

Sveikas!!!
Šodien gadījās būt lielajā Maximā XXX un tur atklāju lielisku ziņu - šobrīd Maximā ir ''Skaistuma festivāls''. Info šeit! Zinu, nosaukuma dīvains, bet tomēr ir lielas atlaides uz VISU kosmētiku. Daudz izdevīgu piedāvājumu utt. Es uzskatu, ka Latvijā cenas ir diezgan augstas, tāpēc jāiepērkas tieši akciju laikā. Es nenoturējos un nopirku Flormar vaigu sārtumu, ēnas un nagu lakas. Protams, laika nebija daudz, nepaguvu apskatīt visu, bet tuvākajās dienās noteikti tur atgriezīšos un vēl kaut ko nopirkšu, ja iepatiksies.


trešdiena, 2013. gada 3. aprīlis

Pārskats: Gliss Kur Ultimate Oil Elxir matu serums un izsmidzināms kondicionieris

Sveikas dārgās lasītājas, 
šodien tik skaista pavarara diena- silta, saulaina un jauka, bet es turpinu par jauno Gliss Kur Ultimate Oil Elixir matu kopšanas produktiem jeb to, kas vēl nav atrādīts- matu serumu un izsmidzināmo kondicionieri. Kā jau teicu, šie ir līdzekļi ar dažādām eļļām sastāvā, tie ir domāti bojātiem, nedzīviem matiem. Manus jau tā normālos matus šī kopšanas līnija tikai uzlabo!



otrdiena, 2013. gada 2. aprīlis

Pārskats: Gliss Kur Ultimate Oil Elixir - šampūns, kondicionieris un matu maska

Sveikas vēlreiz!!
Nesen Gliss Kur laida klājā jauno matu kopšanas līniju - Ultimate Oil Elixir. Manās rokās nonāca visi šīs sērijas produkti, bet šodien pārskati tikai par šampūnu, kondicionieri un masku. 

Marta favorīti

Ārā balts sniedziņš...ahh...nevaru vien sagaidīt pavasari, bet nu pie tēmas - šodien atrādīšu marta mēneša favorītus.