pirmdiena, 2015. gada 21. septembris

Anew By Avon Clean sērijas produkti

Sveikas!
Nesen Avon produktiem Anew parādījās jauna sejas ādu attīroša līnija - Clean. Dažu nedēļu garumā produktus izmēģināju un atradu savu favorītu...


svētdiena, 2015. gada 20. septembris

Vichy Idealia dienas un acu krēms

Sveikas!
Nu jau divus mēnešus aktīvi lietoju Vichy Idealia dienas krēmu un jaunumu - acu krēmu, produkti sola ādu mitrināt, paralēli izgaismojot to un padarot vizuāli skaistāku...

pirmdiena, 2015. gada 7. septembris

Aussie Miracle Moist matu kopšanas līnija

Sveikas!
Kādu laiciņu atpakaļ veikalos Drogas parādījās jau sen gaidītais jaunums - Aussie produkti matiem, kas satur vērtīgās eļļas no Austrālijas. Es izmēģināju Miracle Moist līniju, kas jau sen ir izslavēta daudzos pasaules blogos...tāpēc arī es šodien esmu gatava dziedāt slavas dziesmu šiem produktiem!

svētdiena, 2015. gada 6. septembris

Douglas dekoratīvā kosmētika acīm un lūpām

Sveiciens!
Pirms kāda laika rakstīju par Douglas kosmētiku sejai, tagad par pārējo, ko izmēģināju - kosmētiku acīm un lūpām. Vispār Douglas produktiem ir ļoti vienkārši, bet simpātiski iepakojumi, laba kvalitāte un pieņemama cena kā arī diezgan plaša toņu izvēle.

sestdiena, 2015. gada 5. septembris

Jaunums - Isana Young

Sveikas!
Nesen Drogas veikalos parādījās jauna produktu sērija no Isana - Isana Young, kas ietver sevī dažādus produktus sejas un ķermeņa kopšanai, kas paredzēti pusaudžiem un jauniem cilvēkiem vecumā no 13-25 gadiem.

trešdiena, 2015. gada 2. septembris

The Body Shop Oils Of Life un Spa Of The World prezentācija

Sveikas!
Pagājušo piektdien apmeklēju The Body Shop rīkoto pasākumu burvīgajā Koka Rīga ēkā, kur mūs iepazistināja ar divām jaunām produktu līnijām, kas jau parādījās TBS veikalos - Oils Of Life un Spa Of The World..