trešdiena, 2016. gada 27. janvāris

Draugs testē: The Body Shop Modern Gent's Post Party Rescue Kit

Sveikas!
Sen neesmu šeit neko rakstījusi, zinu, jālabojas. Jau labu laiciņu draugs testē manis Ziemassvētkos dāvināto TBS komplektu, kas sastāv no sejas krēma un acu krēma. Tā kā šis komplekts draugam ļoti patīk un tā arī ir lieliska dāvana svētkos, nolēmu uzrakstīt arī atsauksmi.

svētdiena, 2016. gada 10. janvāris

DIY: ādas lutināšana aukstajā laikā - skrubji un maskas

Sveikas!
Tā kā ziemas periodā āda kļūst sausāka un nepieciešama papildus kopšana un barošana, izdomāju izveidot rakstu, kā es ar paštaisītu dabīgu skrubju un masku palīdzību uzturu ādu kārtībā. Pamīšus ar dabīgajiem līdzekļiem lietoju arī veikalā nopērkamos, bet cenšos pēc iespējas vairāk ādu skrubēt un barot, lai tā nebūtu sausa un raupja, seju cenšos attīrīt ar maskām un pīlingiem. Visvairāk pievēršu uzmanību lūpām, rokām, elkoņiem, sejai un dekoltē zonai...

ceturtdiena, 2016. gada 7. janvāris

Dove Nutritive Solutions matu kopšanas līnija

Sveikas!
Jaunam gadam jau ir dažādas idejas rakstiem, bet pagaidām par 2015. gadā izmēģinātajiem produktiem - jaunumu - Dove Nutritive Solutions matu kopšanas līniju, kas paredzēta sausiem, bojātiem matiem.

pirmdiena, 2016. gada 4. janvāris

Mani kosmētikas favorīti 2015

Sveikas!
2016. gadu sākšu ar rakstu par maniem 2015. gada kosmētikas favorītiem, vēlos uzreiz pieminēt, ka izvēlējos tos produktus, kurus uzskatu par labākajiem no manis mēģinātajiem 2015. gadā. Zinu, ka vēl ir daudz kā neatklāta un nemēģināta. Kā arī nepieminēšu tos produktu veidus, kuros neatradu sev izteiktus favorītus, piemēram, neizmēģināju nevienu patiešām foršu ķermeņa skrubi vai sejas bronzeri. 2016. gadā centīšos atrast sev pastāvīgos favorītus, jo 2015. gadā ļoti bieži mainīju produktus, īpaši sejas kopšanā. Tad nu sāksim! :)