piektdiena, 2013. gada 8. februāris

Favorīti un vīlšanās

Šodien par maniem kosmētikas favorītiem un produktiem, kuros esmu vīlusies.

Sāksim ar favorītiem:



1. Glisskur šampūns krāsotiem matiem ar šķidrā keratīna kompleksu. Šis ir ļoti labs šampūns, jo tas padara matus zīdaini mīkstus, spīdīgus, saglabā matu krāsas noturību un baro matus.
2. Garnier Fructis Miraculous Oil eļļa matiem. Šis tik ir brīnumlīdzeklis, turklāt ziemas periodā tas lieliski baro matus, padara tos ievērojami stiprākus un novērš matu galu šķelšanos. Superr!
3. Bioderma H2O micelārs ūdens sejai. Tas attīra ādu un viennozīmīgi dod efektu, bet manuprāt tas labāk piemērots pavasara/vasaras periodam, jo ziemā sausina ādu. Samērā dārgs, bet kvalitatīvs.
4. Essence asu ēnas burvīgā violetā tonī. Saglabā noturību visas dienas garumā un padara acis košas. (tonis: disco diva)
5. Paris Memories kokosriekstu lūpu spīdums. Ak, kāds šim ir aromāts...uzreiz burtiski iemīlējos tajā, jo tas ir noturīgs, neuzkrītošs un lieliski smaržo. Turklāt cena lieliska.
6. Cottage ķermeņa losjons. Šis arī priecē ar aromātu, kas ir sulīgu ķiršu un smaržīgu ziedu sajaukums. Mitrina ādu jau no pirmās lietošanas reizes. <3
7. Čistaja Ļiņija aveņu skrubis sejai. Šis ir viennozīmīgi mans ziemas vislielākais favorīts, jo iedarbība jau no pirmās reizes, tas maigi, bet kvalitatīvi attīra ādu no atmirušajām ādas šūnām un uzlabo ādas izskatu. Noteikti pirkšu atkārtoti!! Drīzumā gaidiet rakstiņu!
8. Essence CLASS OF 2013 vaigu sārtums. Neesmu baigā sārtumu eksperte, bet šis mani apmierina, jo piešķir vaigiem vieglu, veselīgu sārtumu, bet samērā ātri pazūd no vaigiem. Derētu kaut kas noturīgāks, bet ir ok.
9. Garnier Pure sejas mazgāšanas līdzeklis. Mans mīļākais šobrīd, jo tas atsvaidzina, attīra un tonizē ādu. Raksts šeit:
10. Dzintars stiprinošā želeja skropstām un uzacīm. Lietoju katru dienu uzacu formas veidošanā. Tas lieliski kopj uzacis, turklāt satur tās kārtībā visu dienu. Ļoti patīk.
11. Nails System stiprinošā eļļa nagiem. Tas viennozīmīgi iedarbojas, jo nagi palikuši stipri un aug ātrāk. Cena zem lata.
12. Essence Colour and Go nagu laka. Tonis ļoti maigs un skaists, var lietot vienu pašu un arī klāt virsū citām nagu lakām, lai piešķirtu spīdumu. (tonis: cookie love)


Tagad par produktiem, kuros esmu vīlusies:

1. Lilibe mitrās salvetes sejas kosmētikas noņemšanai. Tās normāli noņem kosmētiku no visām sejas zonām izņemot acis, turklāt uz paciņas rakstīts, ka tā noņem pat ūdensnoturīgo tušu, bet pat parasto ar lielām grūtībām noņem. Pēc to lietošanas manas acis ir sarkanas un saberztas. Fuj.
2. Avon Naturals ķermeņa atsvaidzinātājs ar ķiršu ziedu ekstraktu. Neesmu pirmā, kas ir vīlusies, jo tas nedod nekādu efektu un vispār netīk man, kā jau daudzas izmantoju kā tualetes atsvaidzinātāju.
3. Garnier Fructis Oil Repair izsmidzināms līdzeklis matiem. Kaut gan šī Fructis līnija ir ļoti laba, šis mani neiepriecināja, jo nedod nekādu efektu. Ļoti ātri izlietojas un tā neko īpaši nedod. vienīgi būs labs spuraino un nesavaldīgo matu īpašniecēm.
4. Sun Ozon pašiedeguma losjons ādai. Tas viennozīmīgu dod efektu, āda pēc 3-4 h paliek daudz brūnāka. bet tagad runa būs par kvalitāti! Tas neklājas pilnīgi vienmērīgi, dažviet veidojas uz ādas tādi kā pleķi, turklāt tas neturas ilgāk par 3-4 dienām. Bet rūpīgi lietojot uz kādu ballīti vai pasākumu var iegūt satriecoši iedegušu ādu.
5. Olive Line dušas želeja. Nopirku par lētām naudām un sākumā biju priecīga par to, bet vienīgais lielais mīnuss šai želejai ir tās smarža. Tā smaržo pēc rūgtiem vārītiem burkāniem. Nevaru izturēt šo aromātu, tāpēc vai nu tā nonāks miskastē vai kādam atdošu, kam tā būs patīkamāka.
_____________________________________
Viss, paldies, ja izturējāt līdz raksta beigām. :) Kas jums ir no šiem un ko varat piebilst, ieteikt?

6 komentāri:

  1. Dīvaini, man gan Lilibe salvetes patīk. Lietoju kosmētikas noņemšanai, kad esmu ciemos utml. Jā, ir mazliet ilgāk jāpietur pie acs, lai atmiekšķējas viss, bet noņemt visu noņem.
    Bet ilgi lietot atvērtu paciņu gan nevar, jo diezgan ātri izžūst. Varbūt tev bija gadījušās sausas salvetes?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. it kā jau bija mitras, bet paldies, izmēģināšu nedaudz ilgāk paturēt pie acs un tad noņemt kosmētiku :)

      Dzēst
  2. dievinu cottage produkciju, visas smaržas ideālas!! nesen nopirku ar kivi, dievīgs.
    arī biodermas kolekcija patīk ādai :)

    AtbildētDzēst
  3. Man jautājums oar Cottage - kur var nopirkt?
    Agrāk biju Eurokos un Disco veikalos..

    AtbildētDzēst