pirmdiena, 2013. gada 15. aprīlis

Garnier Fructis GOODBYE DAMAGE: šampūns, balzams & matu maska

Sveikas, beidzot pavasaris liek sevi sajust un saulīte patīkami silda vaidziņus, bet šodien par jaunumu, kas drīz parādīsies arī veikalos. Šī līnija ir domāta bojātiem matiem un sausiem matu galiem. Man nav bojāti mati, bet sausi matu galiņi gan ir mana problēma. Iepakojumi ir spilgti oranžā krāsā, smarža līdzīga pārējiem Fructis produktiem, personīgi man, augļu ar kaut ko saldu vai karamelīgu, bet neuzkritošu. he



Kopumā visa sērija piedāvā šādus produktus:


Fructis Goodbye Damage iedarbojas matu šķiedras kodolā, nostiprinot un aizsargājot matus. Sastāvs ir tik spēcīgs, ka atjauno viena gada laikā radušos bojājumus tikai ar trim lietošanas reizēm. Šī produktu sērija ir bagātināta ar amlas augļu eļļas ekstraktu un Keraphyll. Mati ir atjaunoti no iekšpuses un labāk aizsargāti no ārpuses, un bojātās matu šķiedras ir rekonstruētas.

Atjaunojošu aktīvo sastāvdaļu maisījums Keraphyll
Šis augu proteīnu derivāts satur gan nelielas molekulas, kas dziļi iespiežas matu šķiedras kodolā un nostiprina to no iekšpuses, gan lielākas molekulas, kas pārklāj un nogludina matu virsmu .Keraphyll ne tikai darbojas matu šķiedras kodolā, bet arī pārklāj to virsmu, atjaunojot lūzušās matu vietas un citus ikdienas līdzekļu radītos bojājumus. Visbeidzot, tas mazina berzi, kas padara matus trauslus ar tendenci uz lūztošiem galiem. Šī atjaunojošā iedarbība pret matu lūšanu palielinās ar katru lietošanas  reizi.
Amlas augļu eļļas ekstrakts
Sievietes Indijā pazīst amlas augļu eļļas ekstraktu kā augstvērtīgu skaistumkopšanas līdzekli. Viņas to lietojušas jau gadsimtiem ilgi, lai atjaunotu matus un padarītu tos skaistākus. Tā spēja nostiprināt matu šķiedru ir izslavēta – tas novērš matu galu šķelšanos, atjaunojot pat visvairāk bojātās matu šķipsnas un ļaujot matiem pilnībā atgūt mirdzumu. Fructis Goodbye Damage sastāvs ir bagātināts ar amlas augļu eļļas ekstraktu, kam piemīt nepārspējams atjaunojošs potenciāls. Tas ir arī bagātīgs vitamīnu, aminoskābju un antioksidantu avots. Rezultāts ir neatvairāmi mirdzoši un neticami mīksti mati.



Šampūns:

Samērā labi attīrošs šampūns, kas nodrošina matiem svaigu sajūtu un aromātu ilgu laiku. Patiešām, aromāts saglabājas ilgi. Matus mazgāju vakarā un pat nākamajā dienā tie lieliski smaržo. Agrāk lietoju tikai Fructis šampūnus, tad nomainīju un pavisam par šiem aizmirsu, vasarā noteikti šis būs man favorīts. ^^
Ļoti labi putojas, tiešām, uzreiz rodas daudz putu. Viegli izskalojams. Vidēji biezas konsistences, kā jau visi šampūni.


Balzams:

Kad šo izmēģināju biju pārsteigta par tā konsistenci - samērā bieza, parasti balzami/kondicionieri ir nedaudz biezāki par šampūnu, bet šis pilnīgi kā maska. Mati paliek zīdaini un  ļoti viegli ķemmējami, kad šo skalo ārā, tad var just matu maigumu un balzama iedarbību.


Maska:

Ļoti bieza, krēmīga sviesta konsistence, kas baro matus un atjauno bojātās matu šķiedras. Nogludina matu zvīņas un padara matus vijīgus un gludus. Ir nepieciešams neliels maskas daudzums vienai reizei, jo tā ir bieza un pilnīgi ieskauj katru matu šķipsnu. Lieto 1-2 reizes nedēļā, turot mitros matos 3 min.



Mati pēc produktu lietošanas:

____________________
Kopumā esmu ļoti apmierināta ar produktiem, jo tie pilnībā pilda savas funkcijas, bet labam efektam tomēr vajadzētu ilgāk šos palietot, jo nekas nenāk ar pirmo reizi. Īpaši priecē smarža un tas, ka mati ir ļoti zīdaini un viegli ķemmējami.
__________________________________
Nopērkami:
 nav precīzas informācijas, bet apmēram no maija sākuma. Tirdzniecības veikalos, Drogās utt.
Cena: 
šampūns un balzams: zem 2 latiem ( katrs ap Ls 1,90)
maska: ap Ls 3,70

P.S. Rīt raksts par serumu matu galiem un ātras iedarbības eliksīru/masku.

4 komentāri:

  1. Gaidīšu veikalos šo produkciju, man arī ir problēma ar sausiem matu galiem.
    Tāpat arī gaidīšu rakstiņu par serumu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kad man beigsies šie, es noteikti pirkšu šampūnu, balzamu un serumu :)
      šodien rakstiņš :)

      Dzēst
  2. Tavuprāt, vai šī līnija būtu labāka par Oil Repair? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tas ir grūts jautājums, abas līnijas labas, bet ja būtu tomēr jāizvēlas, kuru pirkt, tad es pirktu šo, jo sausie matu gali ir mana problēma, šī līnija ir domāta bojātiem matiem, kaut arī man ir bojāti tikai matu gali, rezultāts tik un tā ir redzams :)

      Dzēst