trešdiena, 2013. gada 3. aprīlis

Pārskats: Gliss Kur Ultimate Oil Elxir matu serums un izsmidzināms kondicionieris

Sveikas dārgās lasītājas, 
šodien tik skaista pavarara diena- silta, saulaina un jauka, bet es turpinu par jauno Gliss Kur Ultimate Oil Elixir matu kopšanas produktiem jeb to, kas vēl nav atrādīts- matu serumu un izsmidzināmo kondicionieri. Kā jau teicu, šie ir līdzekļi ar dažādām eļļām sastāvā, tie ir domāti bojātiem, nedzīviem matiem. Manus jau tā normālos matus šī kopšanas līnija tikai uzlabo!




Serums



Mans vismīļākais produkts no šīs sērijas kā jau vairākumam meiteņu/sieviešu. Tajā ir daudz  vizuļojošu zelta spīdumiņu, bet tie nemaz nav redzami matos, jo ir ļoti, ļoti sīki. Serums piešķir matiem spīdumu, veselīgu izskatu un nodrošina visintensīvāko kopšanu. To var lietot gan mitros, gan sausos matos. Es lietoju mitros. Īpaši iesmidzinu matu galos, lai tie mazāk šķeltos un nebūtu sausi. 

Dievinu to grozīt rokās uz vērot spīdumus. ^^




Izsmidzināms kondicionieris


To lietoju mitros matos pēc mazgāšanas, pēc tam pūšu serumu. Ja godīgi neredzu nekādu lielo jēgu izsmidzināmajiem kondicionieriem, pat citu firmu, jo tie neko tā daudz nedod (manuprāt), ja jau lieto visu pārējo. Tas labi der spurainiem matiem, jo nogludina tos, arī novērš matu elektrizēšanos. Bet kopumā man laikam visvairāk patīk tieši Gliss Kur izsmidzināmie kondicionieri, jo tie nepadara matus smagus un netīrus, tieši otrādi - padara vieglus un svaigus. Smarža pēc visu produktu lietošanas saglabājas apmēram 2 dienas, kas priecē. 

Mani mati pēc visu šīs sērijas produktu lietošanas:



Cenas:
Serums (100ml) - 5,79Ls
Izsmidzināmais kondicionieris (200ml) - 3,29Ls  
___________________________________________________________________
Kopumā esmu ļoti apmierināta, jo tie sniedz visu, kas mūsu matiem nepieciešams. Kopā visu lietojot var sasniegt labus rezultātus. No visas sērijas, kad šie beigsies pirkšu masku, serumu un šampūnu.
___________________________________________________________________
Kā Jums patīk jaunie produkti? Kas iekrita acīs? :)

P.S. Drīzumā būs neliels Giveaway no manis! ;)

Bye, bye!

2 komentāri:

  1. Neesmu mēģinājusi neko, bet acīs iekrita serums un šampūns. Arī atsauksmes par masku liek gribēt to pamēģināt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, maska laba, jo ir ļoti bieza un efektīva, Drogās, kad parādīsies šie produkti, būs iepazīšanās cena, varēs visu no šīs sērijas lētāk nopirkt. :)

      Dzēst