piektdiena, 2013. gada 7. jūnijs

Esi spilgta un moderna ar jaunajiem Maybelline Colorama Neons toņiem!

Sveikas!
Šajā sezonā viena no aktuālākajām modes tendencēm ir NEONA  krāsas. Tieši tāpēc Maybelline piedāvā jaunu nagu laku kolekciju - Colorama Neons, lai tavi nadziņi mirdzētu spilgtos vasaras toņos!
Es esmu vienkārši saviļņota par jaunajiem toņiem, dievinu neonus, turklāt tik skaistus kā Colorama nagu lakas!
Pavisam kolekcijā ir 6 jauni toņi, es atrādīšu tos 5 toņus, kuri nonāca manā īpašumā. Visas košas un pamanāmas, turklāt kvalitatīvas.






Tonis 190:

Skaists, zaļš neona tonis, kas uz nagiem saulītē ir vēl košāks nekā pudelītē. Diezgan cimperlīgs tonis uzklāšanas ziņā, jo pat ar 3 nagu lakas kārtām var redzēt cauri nagu, bet apakšā uzklājot nude vai baltu nagu laku ļoti labi sanāk. Klājas ļoti viegli un neveido švīkas, žūst ātri.Man apakšā ir puscaurspīdīgā nude laka + 3 zaļās lakas kārtas:



Tonis 186:

Uz nagiem nedaudz tumšāks nekā pudelītē, bet neons paliek neons- saulītē vai spilgtā apgaismojumā spīd un laistās visā košumā. Klājas viegli, žūst ļoti ātri, toties ir nepieciešamas apmēram 3 kārtas, bez bāzes, lai sasniegtu ideālu rezultātu.
Mākslīgajā apgaismojumā nav tik košs kā saulē, bet nu tomēr:



Tonis 187:

Pudelītē samērā maigs, persikots tonītis, bet uz nagiem sulīgs neons. Kad uzklāj, nedaudz veido švīkas, bet ja uzklāj biezākā kārtā, ir ok. Viena no manām mīļākajām nagu lakām no Neonu kolekcijas. Žūst ātri kā jau visas Colorama Neona nagu lakas. 2 kārtas bez bāzes:



Tonis 189:

Uhh, mana mīlule. Tik skaists tonis gan pudelītē, gan uz nagiem. Būs mans vasaras must have, bet citi neona toņi arī bieži būs atrodami uz maniem nagiem. Šai nagu lakai ir vislabākais klajums no visām, pietiek ar 2 kārtām, rodas nedaudz tāds Gelish efekts:



Tonis 191:

Pudelītē tāds korallis, bet uz nagiem saulītē koši oranžs tonis. Klājas viegli, pietiek ar 2 kārtām, ļoti gluds finišs. Mākslīgajā apgaismojumā var šķist, ka sarkanīgs korallis, bet īstenībā spilgts neons. 


Nopērkamas: visās Maybelline tirdzniecības vietās
Tilpums: 7 ml
Cena: Ls 1,92
(šobrīd Drogas atlaide, maksā Ls 0,96, līdz 16.06)
______________________________________
Secinājumā varu teikt, ka šīs ļoti labas nagu lakas modernos toņos, kuras noteikti būs daudzu sieviešu/meiteņu hīts vasaras laikā. Noturība lakām ir samērā laba, apmēram 3 dienas(ar bāzi vai virskārtu), tikai 3 dienā jau no nagu galiem sāk lobīties nost. Manas favorītes ir 189 un 187. 

Kā Jums patīk jaunās lakas? Kura visvairāk iepatikās? :)

9 komentāri:

  1. Negribu neko sliktu teikt, bet tomēr iesaku manikīru veidot kārtīgāku/glītāku vai arī izvēlēties mākslīgo nadziņu riņķi margarietiņu. :) Tā raksti par nagu lakām būs vizuāli baudāmāki. ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es laikam pievienošos ar padomu - ar vatītē aptīto zobu bakstītāju, kas iemērkts nagu lakas noņēmēja notīrīt visu lieko - ātri un vienkārši. Par lakošanas ekspertiem nepiedzimst. :)

      Dzēst
  2. nagu laku finišs arī ir ar tādu skaistu glanci vai vienkārši nav nožuvis?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. kā kura laka, bildēs dažas lakas nav nožuvušas.
      190;187-ar glanci
      186;189;191-vidēji glancētas, velk vairāk uz matēto pusi :)

      Dzēst
    2. Man zaļā ir riktīgi matētā. Krāsa smuka, bet laka nelietojama - virs nude lakas sanāk kaut kas uz sūnu pusi, bet baltā pati caurspīdīga un zaļo tāpat 3 kārtās jāklāj.

      Dzēst
  3. nu pilnīgi neviens tonis neuzrunā:(

    AtbildētDzēst
  4. 189 tonis ļooti patīk- krāsa tik sulīga un spilgta! :)

    AtbildētDzēst
  5. Neuzrunā, jo krāsas ļoti parastas. Gribās kaut ko jaunu.
    Vienīgi zaļais varbūt, bet palasot atsauksmes par tā caurspīdīgumu... to arī vairs negribās. :D

    AtbildētDzēst