pirmdiena, 2013. gada 12. augusts

L'Oreal Paris Elvive Extraordinary Oil

Sveikas!
Nesen nāca klajā jaunā L'Oreal Paris Elvive Extraordinary Oil sausā matu eļļa, kas paspēja iepatikties daudziem, tajā skaitā arī man.

Ražotājs:
Izstrādāta smalkiem matiem; tās īpaši vieglā mikroizkliedējošā konsistence ātri iesūcas matos. Tās pamatā ir sešu retu ziedu eļļa, kas maigi ieskauj matus - barojot tos un acumirklī piešķirot tiem mirdzumu.  

JAUNĀ SAUSĀS EĻĻAS TEHNOLOĢIJA


Lietošana:
Iesmidzini mitros vai sausos matos. Pirms ķemmēšanas, lai aizsargātu matu šķiedru un padarītu tos mīkstus, un kā samtainu ieveidošanas līdzekli intensīvam mirdzumam un vienreizīgi gludiem matiem. Īpaši vieglā konsistence acumirklī iesūcas matos.


Manas domas:
Tiešām laba matu eļļa, tā acumirklī iesūcas matos un padara tos zīdainus, spīdīgus un viegli ķemmējamus. Piekrītu visam, ko sola ražotājs. Tai ir ļoti viegla konsistence, kas tikai daļēji atgādina eļļu. Tiešām var just to barošanu un efektu matos. Šī eļļa domāta smalkiem matiem, man nav smalki, bet eļļa tikai padara matus vēl vieglākus un vijīgākus. Nav netīru matu sajūta un eļļu matos tik pat kā nevar just.

Smarža ir vienkārši dievīga - kokosrieksts ar kaut kādu ziedu un muskatrieksta piejaukumu. Salds un izsmalcināts. Smarža pēc lietošanas vēl saglabājas matos. 



Sastāvs:

Kopumā esmu vairāk kā apmierināta ar šo eļļu matiem, jo tā pilda visas savas funkcijas un pēc matu mazgāšanas nekas vairāk nav nepieciešams kā tikai šī eļļa. Tā ļoti labi kopj un aizsargā matu galiņus, kas ir ļoti svarīgi matu veselībai. Vēl pieejama eļļa visiem matu tipiem un eļļa krāsotiem matiem.

Tilpums: 100 ml

Kā Jums patīk L'Oreal matu eļļas?

6 komentāri:

  1. Kāda ir cena šim brīnumam? Pieejama Drogās?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, Drogās pieejama, arī Prismā un Maxima. :)
      Par cenu precīzi nemācēšu pateikt, bet man liekas, ka bez atlaides kaut kur 6 lati ...

      Dzēst
  2. Kā tu nevari pateikt cenu? Tu taču pirki to. :)))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šo es nepirku, man piešķīra testēšanai, tāpēc mēģinu atcerēties cenu, ko kaut kad veikalā redzēju :D :)

      Dzēst
  3. Ak, es par šo jau sapņoju. Tik daudz labu vārdu dzirdēts, ka būs jāmēģina :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tiešām iesaku - ļoti viegla un iedarbīga eļļa un vienā reizē samērā mazs patēriņš :)

      Dzēst