otrdiena, 2013. gada 29. oktobris

Jaunums: L'Oreal Paris Elvital Arginin Resist ampulas matu stiprināšanai

Sveikas, aukstais laiks nāk ne tikai ar krišanu un pirmo sniedziņu, bet arī ar sezonu pārmaiņu, tātad matu pastiprinātu izkrišanu. L'Oreal ir parūpējušies par to, lai mati tiktu pienācīgi stiprināti un kopti šajā sezonā.

Ja tev izkrīt mati, to iespējams apturēt ar ELVITAL ANTI-HAIR FALL CURES līdzekli! Lietojot šo produktu ir klīniski pārbaudīta iespēja saglabāt līdz pat 1000 matu nedēļā, reizē saglabājot arī savu matu apjomu.

Produkta sastāvā esošais arginīns baro mata sīpolu, piešķirot tam nepārspējamu enerģiju stiepties garumā, amineksils balsta mata šķiedru no pašas matu saknes līdz tā galiņam. 

Pieejamas ampulas pret matu izkrišanu gan VIŅAI, gan VIŅAM.

Proteīns sieviešu ārstnieciskajā līdzeklī nostiprina, uzlabo mata šķiedru un aktivizē mata sīpolu, bet vīriešu līdzeklī esošais taurīns tonizē matu šķiedru un sniedz enerģiju.

Līdzeklis burtiski atjauno bojātus matu sīpolus pēc krāsošanas, ķīmiskās iedarbības, veidošanas, novēršot matu izkrišanas fizioloģiskos cēloņus.

LIETOŠANA
Intensīvā kopšana: 2 reizes gadā, reizi dienā 6 nedēļas, sezonās, kad mati izkrīt visvairāk (agrā pavasarī un rudenī).
Uzturošā kopšana: 3 reizes gadā, 3 reizes nedēļā 6 nedēļas.
Lai palielinātu ampulu efektivitāti pret matu izkrišanu, lietošanas laikā un starplaikos lietot visu Elvital ARGININE RESIST X3 sēriju. Iepakojumā atrodas 10 ampulas.

MŪSDIENĪGS LĪDZEKLIS, KAS MAKSIMĀLI CĪNĀS AR 21. GS. PROBLĒMU- MATU IZKRIŠANU!


Lietoju ampulas gandrīz pēc katras matu mazgāšanas(mazgāju matus katru 2-o dienu), iemasējot līdzekli tīrās matu saknēs. Tas nemaz netauko matus, pat dod nelielu apjomu.
Smarža ir lieliska, tāda pati kā visiem šīs līnijas produktiem, tāda svaiga, patīkama un matos vēl paliek kādu laiku.

Par iedarbību: vēl neesmu izgājusi visu kursu, bet esmu pamanījusi tiešām redzamus rezultātus- mati tik pat kā vispār nekrīt ārā, uz drēbēm un ķemmē to gandrīz nav, nedaudz ir paātrinājies to augšanas ātrums (redzu ataugušo matu daudzumu, jo mani mati ir krāsoti un pie saknēm var redzēt ataugušos matus) un mati kopumā ir palikuši veselīgāki un spīdīgāki.
Noteikti pavasarī atkārtošu šo kursu, kas kļūs par matu kopšanas neatņemamu sastāvdaļu.



Veikalos pieejams: novembrī. 
Pārdošanas cena: 9.99 Ls/ 14.22 EUR.

7 komentāri:

  1. izskatās interesanti. bet, piemēram, nemazgāju matus katru dienu, bet katru otro, tad sanāk, kā nevaru īsti iziet visu kursu vai arī daru to divreiz ilgāk?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nav katru dienu jālieto, vienkārši pēc katras mazgāšanas reizes, es arī katru 2-o dienu mazgāju matus :) sanāk jālieto kādas 2-3 reizes ned :)

      Dzēst
    2. aaa, tad viss skaidrs :) paldies :)

      Dzēst
  2. ļoti interesants produkts! noteikti pirkšu! jo profesionālā līnija maksā ap 50 latiem.. šīs ir lētāks variants un ceru ka palīdzes maniem matiem! :)

    AtbildētDzēst
  3. škita, ka man palīdzēja Placenta activ ampulas, kas nopērkamas bija aptiekā. nezinu, kā tagad ar pieejamību, bet tās man likās arī labas. lietošanas kurss aptuveni līdzīgs.

    AtbildētDzēst
  4. Vispār šī lieta varētu baigi aiziet rēķinot jau cik citām firmām maksā šāda veida produktu kurss.
    Par laimi ar pārlieku matu izkrišanu necīnos, bet zinu cilvēkus, kurus šis produkts tik tiešām varētu iepriecināt. :)

    Man baigi iepatikās ampulu iepakojums!

    AtbildētDzēst
  5. Nu izklausās varen jauki. Piebeigšu cita līdzekļa kursu, un ja nebūs rezultātu, tad acis metīšu uz šo. Vienīgais, vēl jāpapēta sastāvs..

    AtbildētDzēst