sestdiena, 2013. gada 30. novembris

Jaunums: Maxfactor Whipped Creme Foundation/ tonālais krēms

Sveikas! Uzreiz atvainojos, ka sen neesmu neko rakstījusi, jo nebija laika un spēka, lai veidotu jaunus rakstus. Bet nu esmu atpakaļ un iepazīstināšu Jūs ar jaunumu - Maxfactor Whipped Creme tonālo krēmu, kurš pārsteidz ar tekstūru, sedzamību un matēšanu.




Ražotājs:
Max Factor jaunākā tonālā krēma inovācija apvieno mitrinošu sastāvu un putota krēma konsistenci, lai nodrošinātu svaigu, daļēji matētu toni, kas nesausinās ādu.

Manas domas:
Manā īpašumā nonāca tonis 50 Natural, kas ir samērā gaišs, bet ''sniegbaltītēm'' vajadzēs kaut ko gaišāku, veikalos ir arī gaišāki toņi. Man šis tonis der, tāpēc varēju to uzklāt uz visas sejas, nebaidoties par to, ka seja būs pārlieku tumša vai oranža. Tonis ir dabisks, viegls un izlīdzinās labi.



Tekstūra tiešām tāda viegla, kā putukrējumam, bet nav pārlieku uzputota, tāpēc to ir viegli uzklāt un izlīdzināt. Tas pavisam nav smagnējs un āda jūtas viegli zem šī tonālā krēma.
Visvairāk man patīk, tas, ka tas tiešām dod matēto efektu, nesausinot ādu. Teikšu, ka finišs ir pa pusei matēts un pavisam nav mākslīgs. Tas pavisam nedaudz var izcelt sausos pleķīšus uz ādas, bet to var labot, uzklājot zem tonālā kādu barojošu krēmu. Nederēs sausas ādas īpašniecēm, jo izcels ādas sausumu.


Sedzamība ir vidēja, tieši tas, kas rudenim vajadzīgs, bet tumšos lokus zem acīm gan nenomaskēs, pat neiesaku to lietot zem acīm, jo tas pēc dažām stundām nedaudz savelsies, tekstūras dēļ. Uzklāju to ar pirkstiem un izlīdzinu ar ''spondžu''.



_______________________
Tilpums: 18 ml
Cena: ap 8 latiem
Nopērkams: visās Maxfactor tirdzniecības vietās

*produktus testēšanai piedāvāja MaxFactor pārstāvji Latvijā
_______________________
Rezumējot - tiešām labs tonālais ar interesantu tekstūru, samērā labu sedzamību un galvenais - matēšanu. Ar katru reizi, lietojot šo tonālo krēmu, es arvien labāk ar to ''sastrādājos'' un izprotu tā tekstūru. Tas ir īsts atradums kombinētas/taukainas ādas īpašniecēm. 

4 komentāri:

  1. Taisni vai žēl, ka savus tonālos es varu marinēt, savādāk šo es arī iegādātos!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Haha, nu tad vien jāgaida kad kaut viens izlietosies un jāpērk šis :D

      Dzēst
  2. Tieši vakar žurnālā ieraudzīju reklāmu un nodomāju, ka derētu uzzināt kaut ko sīkāk. Tava atsauksme nāca tieši laikā, paldies :)

    AtbildētDzēst