otrdiena, 2014. gada 22. aprīlis

Jaunums: MaxFactor Colour Elixir lūpu spīdumi

Sveiki, šodien pastāstīšu par lielisku pavasarīgu jaunumu - MaxFactor Colour Elixir lūpu spīdumiem!


1930. gadā Makss Faktors (Max Factor) Holivudā izgudroja lūpu spīdumu, lai filmās lūpas izskatītos īpaši mirdzošas un spīdīgas. Tagad zīmols Max Factor paceļ maksimālu spīdumu un krāsu jaunā līmenī, ieviešot savu nesenāko lūpu spīduma inovāciju: JAUNO Colour Elixir. Piedāvājot lielisku lūpu ādu izlīdzinošas minerālu eļļas, barojoša eiforbijas (candelilla) vaska un spīdumu uzlabojošu vielu kombināciju, šie burvīgie lūpu spīdumi nodrošina īpaši piesātinātu krāsu, šajā pavasarī un vasarā sniedzot tev izcili mirdzošu toni, kas ļaus izcelties. 


Speciāli izstrādātais sūklīša aplikators ļauj viegli iegūt maksimāli izteiksmīgu izskatu.
 Īpaši pigmentētais sastāvs gludi slīd pār lūpām, tāpēc spīdumu var perfekti lietot atsevišķi, bet tas ir pietiekami viegls klāšanai virs lūpukrāsas krāšņam un piesātinātam izskatam.


Lai kāds ir tavs valdzinājuma pieteikums, šie īpaši pigmentētie, mitrinošie lūpu spīdumi sniegs tev visu mirdzumu, ko sagaidi no lūpu spīduma, bet ar lūpu balzama barojošajām īpašībām un gludo lūpu sajūtu.

Manas domas:
Dievinu šos lūpu spīdumus - lieliska mitrināšana, lūpas ir gludas, skaistas, toņi superīgi un iepakojums parocīgs un ērts- viss, kas vajadzīgs!
Noturība šiem nav liela- apmēram 2 h, bet tas ir pietiekami, jo lūpu spīdumu var viegli atjaunot.



Tam ir klasisks aplikators, smarža viegli vanilīga un uzklāšana ļoti patīkama, spīdumi ir gluži kā lūpu balzami, bet tiem ir lielisks spīdums un krāsa.

20 Glowing Peach


Ļoti maigs, skaists persiku nude tonis, kas viegli izgaismo un dod nelielu tonīti lūpām. Tam ir ļoti smalks šampanieša krāas šimmeris, kas uz lūpām nav redzams, bet viegli izgaismo. Lūpas tiešām izskatās veselīgas, mirdzošas un skaistas un kas par sajūtām!



25 Enchanting Coral


Rozīgs neona koraļļu tonis, bez šimmera, veido ļoti gludu, sulīgu klajumu. Skaists tonis pavasarim/vasarai, lūpas izskatās ļoti glītas un ir viegli kontrolēt toņa piesātinātību.


Kopumā esmu sajūsmā par šiem spīdumiem, dotu tiem 10 balles no 10!

Cena veikalos: 11,99 EUR ( 8,43 LVL)

*produktus apskatam piedāvāja MaxFactor pārstāvji Latvijā.

2 komentāri:

  1. Ehh, žēl, ka Max Factor vairs nav pieejams ASV, es tik lasu rakstus un gribu viskautko pamēģināt, jo atceros, senāk LV tā man bija iecienīta firma.. Man patīk tas otrais tonis..

    AtbildētDzēst
  2. šos jau pasen mēģināju, un man patika tā vieglā tekstūra, tomēr teikšu, ka priekš tādas noturības, es nevēlos pirkt šo lūpu spīdumu. No manām lūpām tas pazuda stundas laikā :)

    AtbildētDzēst