sestdiena, 2015. gada 5. septembris

Jaunums - Isana Young

Sveikas!
Nesen Drogas veikalos parādījās jauna produktu sērija no Isana - Isana Young, kas ietver sevī dažādus produktus sejas un ķermeņa kopšanai, kas paredzēti pusaudžiem un jauniem cilvēkiem vecumā no 13-25 gadiem.

Pirmkārt, gribētos pieminēt, ka produkti ir budžetam ļoti draudzīgi, jo visi maksā aptuveni 2 vai 3 eiro, tāpēc tos var atļauties teju jebkurš pusaudzis, kas tikai sāk vai jau pievēršas savas ādas kopšanai,

Kopumā pieejamas 4 produktu līnijas sejas ādas kopšanai, dezodoranti un roku krēms.

Es izmēģināju zilo Active Clear līniju, kas paredzēta taukainai/problemātiskai ādai, jo mani ieinteresēja paši produkti un to sastāvi, visos ir salicilskābe, kas uz manas ādas darbojas labi un vēl dažādas vielas, kas palīdz mazināt taukainību, iekaisumus un regulēt sebuma kvalitāti. Līnija pēc izskata, iedarbības un aromāta ļoti atgādina visiem zināmo Garnier Pure Active līniju, kas nu jau ir palikusi stipri dārgāka un ne katrs var atļauties visus tās līnijas produktus.


Sejas mazgāšanas krēms - principā tā ir vairāk kā krēmveida želeja, kas vidēji labi puto un tīri pieklājīgi arī noņem kosmētiku. Seju nekairina, bet pēc tā lietošanas ir neliela velkoša sajūta, bet seja patiešām jūtas ļoti atsvaidzināta un izskatās matētas, tāpēc patīk to lietot no rītiem.

Toniks man diezgan labi iepatikās, bet tam ir viena dīvainība - kad to uzpilina uz vates un sāk tīrīt seju, tad tas sāk uz vates un sejas putot, bet gandrīz uzreiz no sejas putas pazūd un toniks iesūcas ādā. Pēc idejas, tas nav jānoskalo, bet dīvaina sajūta uz sejas atstāt līdzekli, kas puto. Bet kopumā toniks labi sausina pumpas, tajā pašā laikā nedaudz mitrinot ādu.

Pīlings jeb vienkārši skrubis ar aprikožu kauliņiem man ne visai iepatikās, jo daļiņu nav ļoti daudz, bet tās ir diezgan asas, noteikti nedrīkst to lietot uz iekaisušas un pumpainas ādas, jo būs tikai sliktāk, bet normālas ādas īpašniecēm, kam patīk skrubji, domāju, ka derēs. Es to lietoju no rītiem tīri kā vieglu mazgāšanas līdzekli bez īpašas berzēšanas un dod tādu pašu efektu kā želeja.


Poras attīrošās strēmelītes ir mans visas līnijas favorīts, jo tiešām darbiņu padara diezgan labi. Melnie punktiņi, kas atrodas virspusē no deguna iztīrās gandrīz visi un poras pēc strēmelīšu lietošanas ir savilktas un tīras. Princips vienkāršs - samitrina degunu, uzlīmē, gaida, kad izšūs un noplēš.

Maska ir diezgan maiga, sastāvā māli un ir līdzīga Garnier sildošajai maskai, vienīgais nav tik bieza. Maska īsti poras neattīra, bet labi atsvaidzina seju un palīdz attīrīt ādu no atmirušajām šūnām. Ja lieto regulāri, efekts noteikti ir, jo jaunas pinnes neveidojas, jo maska ir labs pretiekaisuma līdzeklis.

Nopērkami: Drogas veikalos
Vairāk infowww.drogas.lv

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru