piektdiena, 2013. gada 27. septembris

Jaunums: L'Oreal Sublime Body Royal Nutrition sausā ķermeņa eļļa

Sveikas šajā lietainajā dienā!
Laikapstākļi galīgi nepriecē, bet nu laiks iepazīties ar vēl vienu L'Oreal jaunumu - Sublime Body Royal Nutrition sauso ķermeņa eļļu!




Ražotājs:
Eliksīra vieglā un netaukainā tekstūra lieliski izkūst uz ādas, un padara to viegli smaržīgu un nebeidzami zīdainu, pieskaroties tai.
Sastāvā esošās 4 vērtīgās eļļas tika īpaši atlasītas, lai sniegtu maksimālu labumu ādai.
Koriandra eļļa, kas ir bagāta ar pētersīļskābi, ir bioloģiski līdzīga dabiskajiem lipīdiem epidermā un ideāli integrējas ādas virsējā slānī, piešķirot ādai vingrumu un tūlītēju mirdzumu.
Ecchium eļļa ar papildu reģeneritīvajām īpašībām intensīvi baro un aizsargā epidermu.
Upeņu kauliņu eļļa, kuras sastāvā ir omega-3 un omega-6, ir viena no vērtīgākajām nomierinošajām anti-oksidantu eļļām, padarot ādu perfektu.
Aprikožu eļļa ir pievienota šim izsmalcinātajam sastāvam tās nesalīdzināmo maiguma veicinošo sajūtu un mirdzuma spēju dēļ. Tā ādu padara zīdaini maigu un sausu pieskaroties.
Perfekts rezultāts no pirmās lietošanas reizes*.
Āda uzreiz izskatās daudz vairāk barota - 92% no respondentiem piekrīt šim apgalvojumam.
Āda uzreiz izskatās maigāka un zīdaināka - 94% no respondentiem piekrīt šim apgalvojumam.
Āda uzreiz izskatās daudz mirdzošāka - 75% no respondentiem piekrīt šim apgalvojumam.
* 50 sieviešu pašnovērtējums uzreiz un pēc četru nedēļu lietošanas divreiz dienā
Uzklāšanas rituāls:
Lietojiet to vienreiz dienā uz sausas vai mitras ādas pēc jūsu ādas attīrīšanas rituāla. Viegli un vienmērīgi iemasējiet to pa visu ķermeni. Eļļa ātri iesūcas, uzreiz padarot ādu zīdaini mīkstu. Eļļa ir ideāli piemērota aizņemtām sievietēm, kam nav laika gariem skaistuma rituāliem. Eļļas iedarbība tiek veicināta, ja to lieto pēc sporta, spa vai ūdens nodarbībām. 
Manas domas:
Tiešām viss, kas solīts un eļļa ļoti labi baro ādu, padara to zīdaini mīkstu un patīkamu pieskārienam. Baro ādu ilgstoši, jo pat nākamajā dienā āda ir tik pat pabarota, cik uzreiz pēc eļļas lietošanas. Iesaku eļļu uzklāt uz nedaudz mitras ādas, jo tad to varēs vienmērīgāk izsmērēt. Lietošanā ērta, jo eļļai ir pulverizators.  

Eļļa smaržo nu ļoti patīkami, līdzīgi kā L'Oreal matu eļļas, bet nedaudz neuzkrītošāk, varbūt kaut kas nedaudz austrumniecisks, jūtamas saldas vaniļas un augļu notis. Bet jebkurā gadījumā smaržo labi un saldi.

Āda izskatās gluda, izgaismota un eļļa iesūcas ļoti ātri, neatstājot nekādu nepatīkamo sajūtu, tieši otrādi- tikai patīkamās izjūtas. Lieliski darbojas pēc skrubja lietošanas.

Sastāvs: (liels pluss, ka eļļas un augļu ekstrakti ir sastāvā vienas no pirmajām un nav parabēnu)



Kopumā, lieliska eļļa, kas perfekti baros ādu rudens/ziemas periodā. Īpaši labi derēs sausas ādas īpašniecēm. Vairs nav nepieciešamība pēc trekniem ķermeņa losjoniem un krēmiem, kas lēni iesūcas, bet lietojot šo eļļu, āda noteikti būs pabarota, maiga, smaržīga un kopta.
_______________________
Tilpums: 150 ml
Cena: Ls 5,99
Nopērkama: visās L'Oreal tirdzniecības vietās!


Jūs lietojat kādas ķermeņa eļļas vai pieturaties pie vieglajiem ķermeņa losjoniem?

6 komentāri:

  1. Lietoju Elemis frangipani monoi eļļu, un Kneipp vīnogu kauliņu eļļu. Bet šad tad arī losjonus, eļļas tomēr efektīvākas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu, eļļas daudz efektīvākas un ziemas periodā ļoti noder :)

      Dzēst
  2. Es lietoju no eļļām tikai Jonhsons eļļiņu, bet arī tā man likās jau pa treknu. Sausās eļļas ir lielisks atklājums un kādreiz tās noteikti vērts pamēģināt, tīri vien pēc tā, ka tās formula stipri atšķiras ar tradicionāli iedomāto ķermeņa eļļu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tieši tā, man nepatīk parastās eļļas ķermenim, tieši treknuma dēļ, bet šī ir viegla un ātri iesūcas, bet ādu baro kā īsta eļļa :)

      Dzēst
  3. Šodien tieši veikalā uz šo raudzījos ar skeptisku aci. Var būt jāparaugās vēlreiz ar citu nodomu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jāparaugās gan, jo tiešām laba un viegla eļļa :)

      Dzēst