pirmdiena, 2014. gada 13. janvāris

Jaunums: L'Oreal Elvital Fibralogy matu kopšanas sērija

Sveikas! Nu beidzot, beidzot ir uzsnidzis sniegs un sākusies ziema, bet, ja godīgi, tad man labāk pat patika tie +6 grādi bez sniega, un kā ir ar Jums?
Bet šodien par jauno L'Oreal Elvital Fibralogy sēriju matiem...



Jaunā Fibralogy matus biezinošā sērija piedāvā šampūnu, balzamu, masku un koncentrātu vēlamo rezultātu iegūšanai...pastāstīšu par šampūnu, balzamu un koncentrātu. Sākšu ar to, ka visiem produktiem ir ļoti patīkama smarža, tāda diezgan ''loreālīga'', bet vēl ar kaut kādu augļu piejaukumu. 

Jaunā L’Oréal Paris Elvital Fibralogy sērija piemērota matiem, kam trūkst biezuma. Produktu sastāvā ir filloksāns- molekula, kas iekļūst dziļi matu šķiedrās un rada daudzus iekšējos savienojumus, tādējādi matos veidojot jaunu vielu un paplašinot matu šķiedras no iekšpuses. Filloksāns saglabājas matu šķiedrās, pakāpeniski padarot tos biezākus.
Inovācija - FILLOKSĀNS augstā koncentrācijā
Tas iesūcas dziļi matos un izplešas matu šķiedru iekšpusē, radot biezāku matu efektu pēc katras lietošanas reizes.
REZULTĀTS
Matu šķiedras izplešas, mati ir izskatās biezāki, veselīgāki un mīksti, tiem pieskaroties.
Šampūns


Maigs, attīrošs šampūns, kurš konsistences dēļ klājas viegli un vienmērīgi, sniedzot efektīvu, ilgstošu tīrības sajūtu - un ieguvumu plāniem matiem, kuriem ir tendence ātri taukoties.
Tas viegli putojas, veidojot bagātīgas, biezas putas.
Atvieglos matu ķemmēšanu gan mitriem, gan sausiem matiem.
Mati ir vijīgi, ieguvuši apjomu un formu.
Šampūns tiešām ļoti labi puto un vajag tikai nelielu tā daudzumu, lai matus izmazgātu. Mati ir ļoti gludi un smaržīgi, tomēr apjoms pie saknēm nepazūd.

Balzams



Samtaini maigais balzams konsistences dēļ lieliski klājas no matu saknēm līdz galiem. Balzams mīkstina matus un padara viegli veidojamus: tie ir vijīgi, izskatās veselīgi, acīmredzami biezāki, īpaši viegli mati.

Balzams tiešām ļoti labs, biezs, krēmīgs un labi baro matus. Man kondicionieri/balzami neīpaši patīk, redzu lielāku jēgu no maskas, bet šis ir tiešām labi nogludinošs un pietiekami labs, lai aizvietotu masku. Mati paliek ļoti samtaini un nogludināti.

Koncentrāts



Biezinošais koncentrāts ir izskalojams līdzeklis ar īpaši vieglu konsistenci, tas acumirklī iesūcas matos, sniedzot augstāko Filloxane koncentrāciju un padarot matus mīkstus, vijīguma pilnus un biezākus.

Šis ir jālieto kopā ar balzamu vai masku, piejaucot to klāt pirms ieklāšanas matos. Es iepilinu nelielu daudzumu balzamā un tad klāju mitros, izmazgātos matos. 

Lietošana:
1. Izmazgājiet matus ar Fibralogy šampūnu un skalojiet kā parasti.
2. Pirms balzama lietošanas paņemiet plaukstā bagātīgu KONCENTRĀTA daudzumu un klājiet matos visā to garumā.
3. Neskalojot virs KONCENTRĀTA klājiet Fibralogy balzamu vai Fibralogy masku.
4. Skalojiet kā parasti.
Kopumā varu teikt, ka produkti darbojas, pēc 6 lietošanas reizēm mati ir palikuši nedaudz biezāki, bet drīzāk gludāki un vijīgāki. Kā lielu plusu varu minēt produktu smaržu, kas paliek matos arī pēc mazgāšanas. Kad beigsies balzams, noteikti pamēģināšu arī sīs sērijas matu masku.

Cenas: no 3 eiro
Nopērkami: visās L'Oreal tirdzniecības vietās
Tilpums:
         ♦ šampūns, 250 ml;
         ♦ balzams, 200 ml;
         ♦ maska, 300 m;
         ♦ intensīvas iedarbības koncentrāts matiem, 30 ml.


Īpaši Drogas:


Iepazīšanās cena - atlaide 20%!
Iepazīšanās cena tikai ar Drogas Pastāvīgā Klienta karti - atlaide 30%!

*produktus testēšanai piedāvāja L'Oreal Paris pārstāvji Latvijā

2 komentāri:

  1. uu, tas koncentrāts varētu būt kaut kas labs ::) un varētu būt kā izmēģināšu arī to kondicionieri, nu vismaz pēc apraksta man patika :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Balzams man tiešām patīk, koncentrāta iedarbību varēs redzēt, manuprāt, tikai pēc tā pilnīgas izlietošanas :)

      Dzēst