sestdiena, 2015. gada 15. augusts

Nesenie MaxFactor jaunumi - Colour Elixir Boutique un Creme Puff Blush

Sveikas!
Vasaras vidū veikalos parādījās jaunumi no MaxFactor Colour Elixir Boutique lupu krāsas/balzami un Creme Puff vaigu sārtumi. Šodien par jaunumiem pastāstīšu un atrādīšu 2 toņus no sārtumiem un 3 no lūpu krāsām.



Colour Elixir Boutique lūpu krāsas/balzami, kas veido krāsas intensitāti ar katru nākamo kārtu, krāsu intensificējošais balzams ļauj panākt nevainojamu toņu transformāciju, ierindojoties starp lūpu balzamiem un spilgtām lūpu krāsām. Pieejami pieci dažādi toņi.

Balzami man iepatikās jau no pirmās uzklāšanas reizes, tie patiešām lieliski mitrina un mīkstina lūpas, toņi ir maigi un neuzkrītoši, patiks tiem, kam nepatīk nēsāt košas lūpu krāsas un spīdumus. Es visus 3 tonīšus nēsāju katru dienu līdzi somiņā un uzklāju toni pēc patikas. Tonis tiešām veidojas no uzklāšanas daudzuma - no tikko manāma dabiska lūpu tonīša līdz pamanāmam krāsas pigmentam. Noturība šiem kā jau balzamam nav liela ( ap 1-1,5 h) un balzami nav nedz lipīgi, nedz taukaini. 


Tonis 05 Sumptuous Candy ir bārbijrozā tonis, lieliski atsvaidzina izskatu un padara zobus vizuāli baltākus.


10 Charming Coral - maigs persiku/koraļļu tonis, lieliski izceļ iedegumu un dod my lips but better efektu.


40 Exquisite Caramel - ikdienas nude, piestāv pilnīgi pie visa un vizuāli palielina lūpas.



 Vērtējums: 10/10


Creme Puff sārtumi ir divtoņu sārtumi, kas izceļ sejas kontūras un dod svaigu sejas sārtumu un spīdumu. 

Šie, manuprāt, ir vairāk izgaismotāji/sārtumi/bronzeri, jo sārtumu tie tikpat kā nedod, bet smuki seju izgaismo un dod vasarīgu tonīti. Sārtumi ir ar daudz šimmera un nedaudz spīdumiem, bet dod diezgan dabisku efektu.


Tonis 05 Lovely Pink ir divu maigi rozā toņu sajaukums, labi izskatās uz vaigu kauliem, dod svaigu un viegli iesārtu efektu. Tomēr priekš sārtuma nedaudz par daudz šimmera.


25 Alluring Rose ir vairāk bronzeris, jo sastāv no rozā un brūna toņa. Labi izskatās zem vaigu kauliem un pie matu līnijas, var izmantot kontūrēšanai uz iesauļojušās ādas. 

Vērtējums: 7/10

Noteikti iesaku lūpu balzamus, jo tie tik tiešām ir ļoti kvalitatīvi un ērti lietojami, kā arī tonīši nudien ir skaisti. Sārtumi noteikti patiks tiem, kam patīk šimmeris un spīdumi sejas produktos.

Nopērkami: veikalos Drogas u.c.

Jauku Jums vakaru!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru