trešdiena, 2013. gada 27. marts

Jaunums: Isana MED dušas želeja

Sveikas!
Šodien pastāsīšu par jauno Isana Med dušas želeju. Ar ko tā ir īpaša? Principā ne ar ko, bet tās sastāvā ir apelsīnu eļļa, kas mitrina ādu, turklāt želejas sastāvā nav dažu ''slikto'' vielu.




Isana Med dušas želeja ir bagātināta ar apelsīnu eļļu un maigi attīra un mitrina ādu. Neitrālais pH līmenis veido un saglabā dabīgo ādas aizsargslāni. Patīkams augļu aromāts sniedz labsajūtu visas dienas garumā. Dermatoloģiski apstiprināts, piemērots jutīgai ādai. Nesatur silkonu, sārmus un parabēnus. Ar glicerīnu. Produkts ražots Vācijā. 




Ļoti priecē sastāvs. Speciāli, pēc mazgāšanās ar šo želeju, neizmantoju nekādus ķermeņa losjonus, lai sajustu efektu. Tas tiešām ir! Āda ir mitrināta un maiga, turklāt svaigs apelsīnu aromāts saglabājas vairākas stundas. Putojas ļoti labi, nesatur ziepes. Isana, manuprāt, nav tas kvalitatīvākais ražotājs, bet man šī dušas želeja iepatikās. Lietoju arī līdzekli nagu lakas noņemšanai, arī esmu starā par roku krēmiem.

Pēc krāsas viegli oranža, caurspīdīga.


Sastāvs:




Tilpums: 250 ml
Cena: +/- Ls 1, bet šobrīd (līdz 31.03.) iepazīšanās cena Drogās ar klienta karti- Ls 0,74 
________________________________
Neko daudz no šīs dušas želejas negaidīju, bet redz kā, izrādījās laba. Noteikti iesaku, īpaši tiem, kam sastāvs ir svarīgs un ir jutīga un sausa āda. Bet derēs protams visiem ādas tipiem.
Turklāt cena lieliska.
________________________________
Kāda jau ir mēģinājusi šo dušas želeju? Kādi mīļākie produkti no Isana? :)

4 komentāri:

  1. Patstāvīgi lietoju ISANA nagu lakas noņēmēju, bet ar citiem produktiem neaizraujos. :)

    AtbildētDzēst
  2. Patīk ISANA nagu lakas noņēmējs, daži roku krēmi, skūšanās želeja. Dažreiz, ja maz naudiņas, mēdzu nopirkt lūpu balzāmu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cik zinu, visi, kas lieto nagu lakas noņemēju, ir ļoti apmierināti, es arī esmu. :)

      Dzēst