otrdiena, 2013. gada 25. jūnijs

ARTDECO All In One skropstu tuša

Sveikiņi!
Biju centrā šodien- tāds karstums, ka nobeigties var, toties iegādājos dažas iepriecinošas lietas. Bet tagad par Artdeco All In One skropstu tušu:


Kā jau zināt- ja Narvesen'ā līdz 07.07. nopērk žurnālu ''Santa'', tad dāvanā nāk Artdeco tuša. Likās, ka šeit būs kāds āķis - iespējams, ka tušai drīz beigsies derīguma termiņš, bet cerams, ka nē...

Par tušu: ļoti patīk gan birstīte, gan smarža, gan apjoms, ko tā dod. Skropstas ir atdalītas un atliektas. Tuša nebirst un nesmērējas, bet dienas laikā var nobirt dažas kripatiņas. 


Kvalitāte tiešām pārsteidza. Tuša var radīt gan vieglu, dabisku ikdienas skatienu, gan kuplu, spilgtu un pamanāmu efektu.

Tuša darbībā tikko uzklājot:


Kopumā laba tuša, iesaku Pirkt ''Santu'' un dabūt šo tušu, jo Drogās tā maksā ap 10 latiem.

Kā Jums patīk šī tuša?

4 komentāri:

  1. Iztaigāju visu Valmieru - izķerta momentāli. =D Gaidu pievedumu, ja tāds būs, jo pārdevēja minēja, ka iespējams tušas vienkārši katrai bodei iedalītas ar noteiktu skaitu un viss..

    Bet aizdomīgi gan tas viss pasākums liekas. Tā tuša ir pilna, nav testera tilpums?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tuša ir pilnajā tilpumā :)
      cerams, ka vēl pievedīs, es pati dzīvoju Rīgā, bet ne centrā, manā kioskā teica, ka vēl būs pievedums :)

      Dzēst
  2. Šī ir mana favorīte no visām Artdeco tušām. Arī mana mamma, kas ir ļoti izvēlīga attiecībā uz skropstu tušām, šo ir atzinusi par labu un nu jau kādu laiku lieto tikai šo. Patīk klasiskā birstīte. Turklāt- ja ir alerģiska reakcija, tad šo tušu lietojot tāda nav. Ja kādreiz izpaliek Lancome, tad noteikti iegādājos šo. :) man ļoooti patīk. :) viegla un uzklājot nav smaguma sajūtas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. piekrītu- birstīte ļoti vienkārša, bet dod labu apjomu un nesalipina skropstas :))

      Dzēst