pirmdiena, 2013. gada 1. jūlijs

Izlietotie produkti jūnijā

Labrīt! 
Apsveicu visas ar 1. jūliju un nu pienācis laiks uzskaitīt izlietotos produktus jūnijā


1. Tesori d'Oriente dušas želeja- atvesta man no Itālijas, smarža debešķīga, man arī atveda tāda paša aromāta smaržas, dievinu! Izlietoju ar lielāko prieku, prasīšu, lai ved vēl pāris iepakojumus :D
2. Lilibe mitrās salvetes - nepatika, jo bija sarkana seja un acis pēc kosmētikas noņemšanas, bet sejas masku noņemšanai derēja tīri labi, bet vēlreiz nepirkšu.
3. Skinoren krēms pret pumpām- it kā palīdzēja, it kā nē, bet rezultāts bija, kaut gan lielu ādas problēmu man nav. Cena ap 10 latiem, bet salīdzinot ar citiem līdzekļiem, kas nekādu rezultātu nedod, tad ļoti labs krēms.
4. Tējas koka eļļa- mans must have, noder itin visam un visās situācijās, visas jau droši vien zin par šo jauko eļļiņu un tās iedarbību.
5. Rival de Loop Summer sejas maska- efektu nedeva nekādu, bet ja skatās no atsvaidzināšanas un sajūtu aspekta, tad šī ir ļoti patīkama maska vasarai, tikai ar samērā īpatnēju smaržu.
6. Garnier sejas krēma paraudziņš- pirkšu pilno iepakojumu kamēr atlaides, labs, matējošs krēms, bet ja klāj kaut ko pa virsu, tad saveļas.

Nu tā man gāja jūnijā- diezgan švaki, bet jūlijā būs labāk, jo centīšos un maksimālo visu zieķēt, pūst un smērēt sev virsū :D

P.S.
Pieķēru zvirbuļu māti barojam savu mazuli :)


Kā Jums veicās ar tukšo taru jūnijā? :)

14 comments:

  1. Kādiem nolūkiem var lietot tējas koka eļļu, pumpiņām tikai? Izskatās tāds maziņš iepakojums par salīdzinoši lielu cenu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tējas koka eļļu var lietot pumpiņām, knišļu kodumiem, pēc depilācijas, lai ātrāk dziedē, piepilināt pie šampūna, lai galvas ādu dziedētu, piepilināt vannai, tas nomira nervu sistēmu, un vēl visam citam. :)

      Atļaušos pievienot saiti uz rakstu par tējas koka eļļu, ko rakstīju jau pirms laika -
      http://zandalife.blogspot.com/2012/06/parskats-tejas-koka-ella-brinums.html

      Dzēst
    2. liels paldies Zandai par atbildi :) pašai nekas nav jādara :D

      Dzēst
    3. Vai ir kāda atšķirība starp tām eļļām, jo izskatās, ka Zandai iepakojums atšķirās no tavejā?

      Dzēst
    4. atšķirība nav nekāda, jo ir dažādas firmas, bet eļļa viena un tā pati- gan šī, gan Zandas, gan The Body shop un citas tējas koka eļļas ir vienādas :)

      Dzēst
  2. manu veikumu var apskatīt šeit http://londinasbuduars.blogspot.com/2013/07/metam-ara-junija.html

    biju piemirsusi, ka eļļas var piepilināt šampūnam, paldies, ka atgādināji.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tev gan ražīgi, malacis! Bū mans šomēness jāpiestrādā pie tuksošanas :D

      Dzēst
  3. man šomēnes ļoti švaki iet, tikai nāca un nāca klāt..
    vasarā tiešām vēlme visu pēc kārtas smērēt ir daudz mazāka.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. pilnīgi piekrītu, negribas ne ķermeņa losjonus, ne sejas un citus krēmus smērēt tik daudz, jo karstumā gribas būs vienkārši svaigai un tīrai :D

      Dzēst
  4. Man ir divas tesori dušas želejas.tikai dzelzs pudelēs...viņām visām ir super smarža, noteikti nestandarta..nevis, kā vairumam...asociējas ar taizemi un tādu kultūru.lietošana ar baudu...ne?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. piekrītu, apnika jau tie garšīgie zemeņu, karameļu aromāti, šis tāds īpašs un neaprakstāms, nevaru pat saprast to aromātu, āda pēc tam lieliski smaržo :)

      Dzēst
    2. Njā..kādus gadus atpakaļ Tesori bija mūsu pašu beautybox.lv, interesanti tie aromāti ir.
      Gunita.

      Dzēst
    3. žēl, ka tagad vairs nav. Aromāti patiešām burvīgi un interesanti :)

      Dzēst
  5. Man arī bija Tresori dušas želeja un smaržas tikai ar orhideju aromātu. Es pirku Latvijā. Smarža tiešām fantastiska. :)

    AtbildētDzēst