otrdiena, 2013. gada 2. jūlijs

Pārskats: Organic Shop citrona un tējas koka eļļa nagiem

Labrīt! 
Nesen Siberikā iegādājos ļoti feinu nagu eļļiņu, kas burtiski kļuva par manu vislielāko palīgu manikīrā.





Eļļa ir 100 % dabīga, tātad iedarbīga. Smaržo pēc tējas koka eļļas, kas man ir ļoti pazīstama un vēl ir nedaudz jūtama citrona smarža.





Uz iepakojuma ir rakstīts - iesmērēt dažus pilienus eļļas nagos, bet, manuprāt, ar vienu pilienu pietiek visiem vienas rokas nagiem.

Eļļa iedarbojas apmēram pēc 3-4 lietošanas reizēm, nagi kļūst gludāki un veselīgāki, turklāt mazāk lūzt un izskatās kopti. Es lietoju eļļu 2 reizes dienā - pirms iziešanas no mājām un pirms gulētiešanas. Kārtīgi iesmērēju katrā nagā nelielu eļļas daudzumu. Eļļu var lietot arī sausai roku un elkoņu ādai.

Eļļa ir jādozē ar pipeti, kas ļauj ērti ''paņemt'' nepieciešamo eļļas daudzumu.



Eļļa ir diezgan šķidra, bet iesūcas samērā ātri.



Cena: ap 3 latiem
Tilpums: 30 ml
Nopērkama: veikalos Siberika
________________________________
Rezumējot - ļoti laba eļļa, kas īsā laikā var sakopt nagus, protams, pati tā nagus nenovīlēs, nenopulēs un nesavedīs kārtībā, bet gan palīdzēs tiem izskatīties veselīgākiem. Tilpums eļļai ir paliels, tāpēc, domāju, ka pietiks diezgan ilgam laikam. Dabīgs sastāvs, ātra iedarbība un patīkama lietošana - kas gan vairāk nepieciešams, lai ikdienā palutinātu savus nadziņus.

4 komentāri:

  1. Nebiju tādu redzējusi, bet, spriežot pēc apraksta, kaut ko tādu meklēju! Paldies par rakstiņu :)

    AtbildētDzēst
  2. Tējas koka eļļa + citrona eļļa vispār labi līdz arī nagiem, kuriem ir savādākas problēmas, piemēram, ja sliktas apasiņošanas dēļ tie kļūs tādu "sačervelējuši", īpaši uz kājām, šīs eļļas ļoti labi palīdz atkopt nagus, tāpat ir antiseptiskas un labi cīnās ar infekcijām!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies par informāciju, lieliski noderēs ejot uz pludmali un baseinu nagu dezinfekcijai :)

      Dzēst