sestdiena, 2013. gada 20. jūlijs

Pārskats: Beauty Formulas Oxygen Bubble sejas maska

Sveikas vēlreiz, kā jau šopinga rakstā minēju, nopirku jauno Beauty Formulas Oxygen Bubble sejas masku ar mellenēm. Tikko izmēģināju un varu teikt, ka pirmajai reizei dikti iepatikās! Kas un kā lasiet tālāk!






Šī maska patiks vienmēr skrienošiem cilvēkiem, jo neprasa ne 10, ne 15 minūšu gaidīšanu, bet viss notiek ļoti ātri un patīkami.

Ražotājs:
Beauty Formulas maska sejai atjauno sejas ādu un attīra poras. Tās sastāvs reaģē saskarē ar skābekli, veidojot biezas putas. Piemērota visiem ādas tipiem un visām vecuma grupām. Patīkams un svaigs zemeņu vai melleņu aromāts. 

Lietošana:
Ar tīrām, sausām rokām uz tīras, sausas sejas ādas uzklāj masku un iemasē, lai rastos putas, labākam efektam 30-60 sekundes putas ar pirkstu galiem iemasē ādā, pēc tam noskalo ar siltu ūdeni.

Ražotājs sola tīrākas poras, atsvaidzinātu un mīkstu sejas ādu un maigu pīlinga efektu, apgādājot ādu ar skābekli.



Tiešām patīkama maska, melleņu smarža tik pat kā pamanāma, kad masku uzklāj, smaržas vairs praktiski nav. 
Sākumā maska ir šķidra un balta, bet pēc tam, kad to iemasē ādā, notiek ''maģija''


Ta dā!


Maska pārvēršas biezās, apjomīgās putās! 


Sajūtas:
Nekādas īpašās, parastas putas uz sejas, kas pēc to iemasēšanas pazūd un maska liekas kā iemasēts sejas krēms. Bet pats process ir interesants ar visām tām pārvērtībām. Bet vismaz nav smaguma sajuta uz sejas kā no māla maskām. Pēc noskalošanas nav velkošās sajūtas. 

Rezultāts:
Seja jūtas svaiga un tīra. Poras izskatās nedaudz tīrākas un dažās vietās sāk pavisam nedaudz lobīties āda nost (man pirms nedēļas apdega seja, varbūt tāpēc). Āda liekas maiga, jo iedarbojās pīlinga efekts. Sejas tonis izskatās vienmērīgāks un veselīgāks. Tiešām lielākā daļa ražotāja solījumu piepildījās.
_________________________________________
Tilpums: maska sastāv no 2 iepakojumiem, katrs 3,5 ml (katras paciņas pietiek 2-3 reizēm)
Cena: ar atlaidēm ap 70 santīmiem, bet parasti ap latu.
Nopērkama: veikalos Drogas
_________________________________
Kopumā, man patīk šī maska, tāda viegla un efektīva, bet ko es varu daudz spriest pēc pirmās lietošanas reizes. Der jebkuram ādas tipam un jebkuram vecumam. Iesaku pamēģināt šo vai zemeņu masku, šī der vairāk ādai ar netīrām porām, bet zemeņu vairāk der neproblemātiskai ādai. Interesanta maska, kuru ir vērts pamēģināt.

Kāda jau ir šo masku mēģinājusi (varbūt gribētu), kādas atsauksmes? :)

6 komentāri:

  1. Paldies par rakstu, izklausās interesanti, būs jāpamēģina! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tiešām iesaku, poras attaisa ļoti labi un tad labi noder tie poru attīrošiem plāksterīši, skrubji u.c. :) + viss tas process jau ir pirkšanas vērts :D

      Dzēst
  2. Pirms daudziem gadiem tāda tipa maskas (šokolādes utt.) pie mums maksāja diezgan dārgi, kad aizbraucu uz UK, nošokējos, ka viņiem tik lētas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Latvijā, liekas, ka viss ir dārgāks nekā citur, arī drēbes un citas lietas. Skatos youtuberu video ar pirkumiem un cenām un reāli tur viss tik lēts salīdzinot ar Latvijas cenām...Draudzene stāstīja par UK zemajām cenām, es klausījos un jūsmoju :D

      Dzēst
  3. Es vakar tieši mēģināju un varu teikt, ka manai sejai nekāda dižā efekts nemaz nebija, vienīgais svaigāka seja. :)
    Es domāju, ka pēc šī viena iepakojuma vairs nemēģināšu.
    Detalizētāk izklāstīšu, kad uzrakstīšu rakstu par to :)

    AtbildētDzēst