svētdiena, 2013. gada 1. septembris

Essence jaunumi │ New products!

Sveikas, rudens nāk ar jaunumiem, precīzāk, Essence jaunumiem!




Tātad jau no 9. septembra veikalos būs pieejami jaunie Essence produkti. Šodien Jums atrādīšu dažus produktus, kas pavisam drīz būs nopērkami Drogās.

Essence Metal Glam acu ēnas tonī 01 jewel up the ocean



Ražotājs:
Metāliski un mirdzoši efekti uz tavām acīm ir izteikti stilīgi 2013. gada rudens/ziemas sezonā! īpaši maiga tekstūra ar sedzošu klājumu un metālisku rezultātu rada izteiksmīgu acu meikapu, kas noteikti piesaistīs visus skatienus! toņu palete ir milzīga un liks katras skaistules sirdij sisties ātrāk. pieejamas kopā astoņos toņos. 

Manas domas:
Ļoti pigmentētas un spīdīgas ēnas, kas tiešām neļaus palikt nepamanītai. Labi klājas arī bez bāzes, bet ar bāzi noturīgums, protams, būs labāks, bet bez bāzes arī turas samērā labi un nebirst, kas šāda veida ēnām ir ļoti liels pluss. 
Var lietot gan pa visu plakstiņu kādam vakara grimam, gan ar plānu otiņu uzvilkt līniju virs skropstām un izskatīsies kā acu zīmulis un būs labs variants ikdienai. Visi toņi.



Essence Get Big Lashes Triple Black skropstu tuša



Ražotājs:
Melns , melnāks, trīskārši melns! populārā big! lashes gimene ir ieguvusi papildinājumu piesātināti melnas skropstu tušas formā. lielā, inovatīvā šķiedru birstīte sniedz maksimālu apjomu un piešķir skropstām biezumu. tās ogļu melnā tekstūra nodrošina izteiksmīgu skatienu ar trīskārši melnu efektu! oftomologiski pārbaudīts. 

Manas domas:
Pirmais, ko pamanīju bija lielā, kuplā birstīte, kas patiešām ļoti labi atdala skropstas pat pirmajā lietošanas reizē. Parasti pirmajās lietošanas reizēs tušas nedaudz saķepina skropstas, bet šī uzreiz radīja tādu dabisku izskatu, bet divās kārtās jau pamanāmāku efektu.
Nebirst un lielāko dienas daļu nesmērē augšējo plakstiņu, vispār Essence tušas nekad man nesmērē plakstiņus.

Kopā ar acu ēnām:


Silky Touch Blush vaigu sārtums tonī 60 life's cherry


Ražotājs:
Svaigs sejas tonis ir svarīgs perfektam stilam! no septembra tu vari veidot brīnišķīgus, dabiskus akcentus maigā rožukoka un koši rozā toņos uz saviem vaigiem ar šo zīdaini maigo vaigu sārtumu. pieejams divos jaunos un kopā sešos toņos.  

Manas domas:
Ļoti pigmentēts un košs vaigu sārtums, kas diezgan viegli klājas uz vaigiem, bet ar to var nedaudz pārspīlēt, tāpēc jāklāj ar lielu otu. Tas ir samērā šimmerīgs, tāpēc izgaismotājs nebūs nepieciešams. Turas kādas 5-6 stundas, kas ir samērā pietiekoši priekš vaigu sārtuma, bet visu dienu neturēsies. Kopumā skaists tonis, otrs ir vairāk persiku krāsā, tas varētu būt dabiskāks. Visi toņi.


Essence Glossy Lipbalm tonī 01 Strawberry Cheesecake


Ražotājs:
Jauno, spīdīgo lūpu balzamu kopjošā, vieglā formula atsvaidzinošos toņos sniedz tavām lūpām brīnišķīgu spīdumu un tam ir garšīga smarža! augļi kopā ar saldumu aromātiem rada vienreizējas garšas nianses kā, piemēram, abolu kūka, zemeņu siera kūka, ogu groziņš, mango saldējums, ķiršu braunijs un piparmētras. pieejams kopa sešos toņos. 

Manas domas:
Man patika iepriekšējā šī balzamu versija, kas vēl ir pieejama uz izpārdošanu, bet šis mani patiešām pārsteidza! Tas pavisam nav lipīgs, dod smuku toni un patiešām mitrina lūpas. Protams, noturība nebūs kā lūpu spīdumam, bet ja daudz neēd un nerunā, tad turas kādas 2 h. Pieejami dažādi smaržīgi toņi, šis viegli smaržo pēc zemenēm un vēl kaut kā garšīga. Visi toņi.


Essence Colour&Go nagu laka tonī 155 red ahead


Ražotājs:
Krāsu eksplozija! colour & go nagu lakas ar gēla nagu spīduma efektu no rozā ar mirdzumu līdz pat dažādiem zaļajiem toņiem, no koša zelta līdz vara toņiem. pieejami 15 jauni un kopā 49 stilīgi toņi. 

Manas domas:
Man vienmēr ir patikušas Essence lakas, bet šķiet, ka tagad laku kvalitāte ir vēl vairāk uzlabojusies, jo noturība ir daudz labāka nekā iepriekš. Šis konkrēti ir nevis brūns vai melns tonis kā bildē šķiet, bet gan tumši, tumši bordo tonis! Otiņa plata, tātad ļoti ērta un manikīram pietiek ar 2 lakas kārtām, žūst ļoti ātri.Un patīk tas, ka finišs ir ļoti spīdīgs, bildē laka bez virskārtas...Visi toņi.


Vēl būs arī citi jaunumi sejai, lūpām, nagiem u.c.
Šobrīd dažus produktus izpārdod, tie vairs nebūs pieejami veikalos, bet to vietā nāks šie un citi jaunumi, kas būs pastāvīgajā kolekcijā! Šeit ir pārskats par visiem jaunumiem, iespējams, ka lielākā daļa būs pieejama arī Latvijā, cerams, ka viss būs pieejams, bet tad jau redzēs. Vēlreiz atgādinu, ka jaunumi veikalos būs pieejami no 9.septembra.


Kā Jums patīk jaunumi? :)

6 komentāri:

  1. jauno lūpu balzāmu gan varētu varbūt pamēģināt! :] jācer, ka arī man neliksies lipīgs, jo tie, kas tagad ir pieejami, ir traki lipīgi. ;[

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šis pilnīgi nav lipīgs, to vispār knapi var just uz lūpām :)

      Dzēst
  2. Tev tad jau ilgi noturējās tas spīdums. Man knapi stundu izvilka, bet toņa dēļ esmu gatava vai 10 reizes dienas laikā klāt pa jaunam. :)

    AtbildētDzēst
  3. Ļoti patīk lakas krāsa. Spīdums arī skaists. Iespējams kaut ko no šī iegādāšos! :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī laka ļoti patīk, tāds interesants tonis :)

      Dzēst