otrdiena, 2014. gada 14. janvāris

Pārskats: Organic Therapy Briljanta pīlings sejai

Sveikas! Sen jau meklēju labi sejas skrubi un beidzot esmu atradusi ko labu - Organic Therapy Dimantu pīlingu sejai.

Ražotājs:


Šo es tiesām varu nosaukt par skrubi, jo tajā ir daudz skrubējošo daļiņu un tas ir patīkamas tekstūras - krēmveida, bet ne pārāk biezs. Nedaudz atgādina Bioderma Sebium lobošo gēlu, tikai šis nav gēlveida. 

Smarža - ahh, tik svaiga, gluži kā tikko griezti gurķīsi saulainā vasaras dienā, atgādina svaigas vīnogas, gurķus un vēl kaut ko svaigu un vieglu.


Pīlings labi attīra seju, sniedz patīkamu masāžu un labi noloba atmirušās ādas šūnas, kā lielu plusu varu minēt to, ka šis skrubis mitrina ādu - pēc tā lietošanas nav sausas, velkošas sajūtas un āda liekas maiga un zīdaina.

Priecē erī sastāvs, vairākums dabīgo sastāvdaļu ir pirmajās vietās!!! Kā arī klāt nav pielikti nekādi mošķīši kā parabēni, silikoni un citas sintētiskās vielas.


Tilpums: 150 ml
Nopērkams: veikalos Siberica
Cena: ap 4 eiro

Kopumā esmu vairāk kā apmierināta ar šo skrubi, plānoju nopirkt arī citus produktus no Organic Therapy līnijas. No skrubjiem vēlos vēl pamēģināt Zandas ieteikto Lush Dark Angels skrubi/sejas tīrītāju.

Kā jums patīk organiskā kosmētika? 
Kādu skrubi varētu ieteikt no mēģinātajiem? :)

3 komentāri:

  1. Šis patīk, dažreiz uzsmērēju un tā staigāju, lai iedarbojas, palīdz pret sausajiem pleķiem - tie, kad āda nožūst, nokrīt.

    AtbildētDzēst
  2. Šis man nav mēģināts, bet analogs ar tiem zelta putekļiem, no šīs pašas firmas gan nepatika. Man no šī ražotāja šobrīd ļoti patīk ķermeņa skrubis ( arī blogā rakstīju) :)

    AtbildētDzēst
  3. Joprojām so skrubi lietoju pēdām. Iegrābos sajā produktā, sajūtas it kā ar smiltīm skrubētu seju, bet toties patīk mitrinosā sejas maska no sī razotāja :-)

    AtbildētDzēst