svētdiena, 2014. gada 2. marts

Jaunums: L'Oreal Paris Skin Perfection produkti

Sveikas! Pavasaris jau tuvojas un, pēc manām domām, ir gandrīz jau iestājies, tāpēc L'Oreal Paris piedāvā jaunos, apburošos produktus, kas jau ir paspējuši pilnībā iekarot manu sirdi - Skin Perfection produktus sejas ādai!


Vai vienmēr esi vēlējusies fotogrāfijās izskatīties perfekti, arī tad, kad tās pietuvina?
L'Oréal Paris šajā pavasarī izvēlas 2 lietas: perfektu ādu un koši rozā krāsu!
SKIN PERFECTION….
Sākot ar 17.03. arī Latvijā ienāk Rietumeiropā pozitīvi novērtētā un lietotāju iemīļotā ādas kopšanas sērijakas padarīs poras mazāk redzamasun liks ādai izskatīties perfekti arī pietuvinājumā.

Sievietēm, kuras vēlas katru dienu izskatīties kā skaistākā sieviete pasaulē, bez make-up, L’Oréal Paris radījis Skin Perfection: pirmo L’Oréal Paris ādu koriģējošo sēriju, kas acīmredzami uzlabo ādas kvalitāti, iedarbojoties pikseļu pietuvinājuma līmenī.

SKIN PEREFCTION sastāvā ir divas būtiskas aktīvās vielas:

 LR 2412 spēcīga, koriģējoša molekula, kuras izpētei veltīti 10 gadi, kas uzlabo ādas kvalitāti un darbojas pikseļu līmenī.
 Perline- P poru samazinošās vielas un nomierinošas aktīvās vielas, kas kontrolē ādas apsārtumu, kombinācija, kas uzlabo ādas kvalitāti no epidermas virsmas. Tas iedarbojas: porās, ādas tekstūrā un tonī.


Mitrinošais dienas krēms



Mitrinošais dienas krēms ar krēmīgu tekstūru izlīdzina poras, padara sejas ādas tekstūru mīkstāku un nodrošina zīdaini maigas ādas sajūtu. Sastāvā Perline- P.



Krēms ir ļoti vieglas teksūras, samtains un viegls uzklāšanā. Patīk tas, ka iesūkšanās ādā ir ātra, krēms neatstāj lipīgu vai smagnēju sajūtu, tieši otrādi - uz ādas nav jūtams, tomēr matē ādu, padara to vizuāli gludāku un ir ļoti patīkams lietošanā. Mitrina diezgan labi, bet sausākai ādai mitrināšanas iespejams būs par maz. Manai kombinētajai ādai der tieši laikā! Domāju, ka vasarā tas derēs tik pat labi.

Krēms viegli izgaismo ādu un padara to patīkamu pieskārienam.



Sastāvs:


Serums



Seruma vērtīgā formula, īpaši plānas emulsijas gēls, uzlabo ādas tekstūru, sašaurina poras, izlīdzina un uzlabo sejas ādas toni. Satīna pieskāriens, kas ātri iesūcas un bagātīgi mitrina ādu visos tās slāņos. Sastāvā Perline- P un LR 2412.

Serums man patīk tik pat labi kā krēms, pat vairāk! Tam ir super viegla tekstūra, tas patīkami klājas uz sejas un uzreiz izžūst, radot plānu, izgaismojošu klajumu, kas manāmi samazina poras un samazina apsārtumu. Īpaši esmu priecīga par to, ka produkti neaizsprosto poras un der visiem ādas tipiem.



Es pamīšus lietoju krēmu un serumu, tomēr dažas dienas lietoju abus, lai salīdzinātu un teikšu, ka atsevišķi man labāk patīk, bet ja lietoju abus, tad serumu klāju tikai uz T-zonas.



Sastāvs:



Acu krēms


Acu krēms nomaskē tumšos lokus un maisiņus zem acīm, izgaismo zonu ap acīm un novērš noguruma pazīmes. Sastāvā kofeīns un Cg vitamīns.



Šīs no visiem produktiem laikam visvairāk iemīļots, jo tas strādā uz visiem 100%! No rīta tas lieliski izgaismo ādu ap acīm, ''pamodina'' acis un nedaudz nomaskē tumšos lokus, rodas svaiga un patīkama sajūta, kas rada vēl lielāku prieku produkta lietošanā.


Sastāvs:

Kopsavilkums:
Kopumā man produkti ļoti iepatikās, pirmais, ko pamanīju, protams, bija produktu krāsa - koši rozā, dzīvespriecīga un iedvesmojoša! 
Smarža visiem produktiem līdzīga - viegla un kā jau parasti tāda ''loreālīga'', bet man patīk!
Nu jau pēc 2 nedēļu lietošanas, varu teikt, ka produkti strādā un sejas āda kluvusi manāmi veselīgāka un mitrinātāka, kā arī dienas laikā produkti veic savu darbu un mazina sejas ;adas nepilnības un palielinātās poras.
Noteikti varu uzslavēt acu krēmu, bet pārējie produkti nemaz neatpaliek kvalitātes ziņā. 

No 17.03.14. tikai veikalos Drogas.

Cena: 11.45 EUR (dienas un acu krēms) un 12.40 EUR (serums)


*produktus testēšanai piedāvāja L'Oreal Paris pārstāvji Latvijā

Kā Jums patīk? Kaut kas iekrita acīs no jaunumiem? :)

1 komentārs:

  1. Lietoju visus :) http://be-fabdiary.blogspot.com/2014/03/beauty-loreal-skin-perfection.html Mans ieraksts šeit. Un ess esmu vārda tiešā nozīmē par acu kremu. Un arī sejas krems ir mans ikdienas draugs, kopš to sāku lietot :)

    AtbildētDzēst