sestdiena, 2014. gada 29. marts

Jaunums: L'Oreal Paris Sublime Body barojošs ķermeņa balzams

Sveikas! 
Pavasaris ir tāds mānīgs laiks, kad liekas, ka ir silts un saulīte spīd, bet tomēr gan mūsu organisms, gan āda ir prasīgi pēc rūpēm un aizsardzības. Īpaši āda sezonu maiņas laikā paliek sausa un šeit talkā nāk jauns produkts no Sublime Body sērijas - intensīvi barojošs ķermeņa balzams!


Lai saglabātu ādas maigumu un elastību, to nepieciešams intensīvi barot. Turklāt atjaunojoša kopšana ir īpaši nepieciešama sausai ādai.

L’ORÉAL PARIS SUBLIME BODY ķermeņa balzams ir bagātināts ar barojošām eļļām (koriandra eļļa, Ecchium eļļa, upeņu kauliņu eļļa, aprikožu eļļa). Tas baro ādu 48 stundas, intensīvi atjauno un ilgstoši aizsargā ādu pret sausumu. Padara ādu arī zīdaini maigu.


TEKSTŪRA:
Tā saplūst ar ādu un ātri iesūcas, neatstājot taukainu kārtiņu. Piemērots lietošanai ikdienā.


LIETOŠANA:
Uzklājiet pa visu ķermeni, veicot masējošas kustības, īpaši pievēršot uzmanību ādas sausajām vietām. Iesakām pirms balzama uzklāšanas ķermeņa ādas tekstūras uzlabošanai lietot L’ORÉAL PARIS SUBLIME BODY ķermeņa skrubi.

Manas domas:
Šī produkta lietošana man sagādā tādu baudu un prieku, jo tas tik tiešām ir ļoti barojošs un biezs, bet par spīti tam tas ļoti ātri iesūcas ādā un neatstāj lipīgu kārtiņu. Āda kļūst mīksta, maiga un izgaismota.

Lietoju pēc Sublime Body skrubja lietošanas un par rezultātiem esmu sajūsmā - āda ir kļuvusi daudz elastīgāka un barotāka.

Šo balzamu var lietot arī lokāli un sausajiem elkoņiem, ceļgaliem, pēdām, rokām utt.
Visvairāk man to patīk lietot uz elkoņiem un rokām, rokas acumirklī kļūst maigas, samtainas un ilgstoši nav nepieciešamība pēc roku krēma.

Sastāvs:

Pieejams veikalos no marta, 
Cena: 6.39 EUR.


*produktus testēšanai piedāvāja L'Oreal Paris pārstāvji Latvijā

Kā jūs barojat savu ādu pavarasī vai tomēr izvēlaties vieglos losjonus/pieniņus mitrināšanai?

1 komentārs:

  1. Vispār jau, jauna āda pati par sevi ir elastīga. :)
    Es izvēlos vieglos losjonus, jo biezie pārāk ilgu iesūcas ādā.

    Marta

    AtbildētDzēst