trešdiena, 2014. gada 9. jūlijs

Jaunums: MaxFactor False Lash Effect Clump Defy Extensions

Sveikas, 
vasara rit pilnā sparā, daudz ideju rakstiem, tikai laika maz, bet šodien atrādu jauno MaxFactor False Lash Effect Clump Defy Extensions skropstu tušu, kas ir kā jaunā formula parastajai Clump Defy versijai.


Ražotājs: JAUNĀ False Lash Effect Clump Defy Extensions ir Max Factor skropstu tuša trīs vienā
(3 in 1), kas ļauj sasniegt par 200% lielāku apjomu* un garumu, vienlaikus saglabājot brīnišķīgi atdalītas un izteiksmīgas skropstas ar 0% tušas kamoliņu. To nodrošina skropstu šķiedras pagarinošā un apjomu veidojošā sastāva kombinācija ar novatorisko birstītes tehnoloģiju.

Kā Anti Clumps birstīte ļauj iegūt šo mega apjomīgo skropstu izskatu? 1. Tušas rezervuārs – birstīte pieejama ar tušas rezervuāru, lai piesātinātu skropstas ar bagātīgu tušas daudzumu. 2. Precīzi izkārtoti sariņi – attālums starp sariņiem ir mazāks nekā vidējais tušas kamoliņu izmērs, neļaujot tiem veidoties uz birstītes un nokļūt uz skropstām, tāpēc iespējams skropstu tušu klāt vairākās kārtās un atkārtoti bez tušas kamoliņiem. Tie arī iezīmē un atdala skropstas. 3. Skropstas ieskaujošs dizains – birstītes pilnveidotā, izliektā daļa cieši piekļaujas skropstu līnijai, lai nodrošinātu īpaši pielāgotu apjomu un garumu visām skropstām. Anti Clumps birstīte darbojas kopā ar Clump Defy Extensions sastāvu, kurā iekļautas apjomu veidojošas sastāvdaļas, piemēram, vaski un māls, kā arī skropstas pagarinošas šķiedras, lai radītu apjomu un garumu, ko pati varēsi veidot. Šajā veidojamajā sastāvā iekļauta duālo polimēru sistēma, kas rada elastīgu kārtiņu, kura lēni sacietē uz skropstām, sniedzot tev pietiekami daudz laika „rotaļāties” ar skropstu tušu, lai līdzeklis varētu klāties un klāties, līdz tiktu sasniegts mega apjoms un garums. Tā kā tušas kamoliņi neveidojas, viegli varēsi atsvaidzināt izskatu dienas laikā, gatavojoties kādam īpašam vakara pasākumam, jo tiek garantēta tīra skropstu virsma bez tušas kamoliņiem.
*Salīdzinājumā ar nekrāsotām skropstām.


Manas domas:
Šobrīd tā ir mana mīļākā tuša, jo tā lieliski atdala, pagarina un vispār nebirst un nesmērējas, pat karstā laikā!
Parasti ar jaunām tušām man ir problēmas, jo sākumā tās saķepina nedaudz skropstas, bet ar šo viss jau no sākuma gāja ļoti labi, ērtās un labās birstītes dēļ.

Tuša ir piesātināti melna, tīrās nost labi gan ar želeju, gan noņēmēju, gan mitrajām salvetēm.


Kopumā esmu vairāk kā apmierināta ar tušu un vēl neliels UPDATE par MaxFactor CC krēmu- esmu vnk starā, sāku to lietot biežāk, jo esmu jau nedaudz iesauļojusies un tas ir labākais tonālais(BB un CC) krēms, ko esmu lietojusi, tas ir labas sedzamības, uz ādas ļoti viegls un galvenais tas izskatās kā otrā āda, to nemaz nevar manīt uz sejas, tas saglabā sejas naturālo spīdumu(natural glow), bet neļauj dienas laikā ādai kļūt taukainai, turklāt tas neizceļ sausos pleķīšus un ''draudzējas'' ar bāzēm un sejas krēmiem, esmu sajūsmā par šiem diviem produktiem!!!!

Cena: ap 13 eiro
Pieejams: MaxFactor tirdzniecības vietās (Drogas, Prisma u.c.)

*produktus testēšanai piedāvāja MaxFactor pārstāvji Latvijā. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.

Un jūs jau paspējāt saulītē pagozēties? :)

3 komentāri:

  1. skropstas izskatās lieliski :)
    es saulītē negrozos, tāpēc par nožēlu man iet secen gandrīz visi šeit pieejamie BB, CC un tamlīdzīgie krēmi :( nācās pievērsties korejiešiem, jo tie bālģīmjus nediskriminē :)

    AtbildētDzēst
  2. Smuki pagarina, bet man laikam vēl prasītos nedaudz arī kuplums, citādi skropstas plikas izskatās :)
    Bet tā vispār tuša ok izskatās!

    AtbildētDzēst