piektdiena, 2014. gada 1. augusts

Creightons Bronze Ambitions Fake Don't Bake paštonējošais krēms - atsauksme

Sveikas! 
Kaut arī saule mūs gandrīz katru dienu ļoti lutina, kārtīgi sauļoties esmu bijusi vien dažas reizes, tāpēc, piemēram, kājām dažreiz izmantoju paštonējošo - jaunumum kas parādījies Mildas tirdziņa veikalā Microshop - Creightons Bronze Ambitions Fake Don't Bake krēmu.

Ražotājs:

Viss, ko ražotājs sola, ir patiess. Krēms labi baro ādu, padara to tvirtu, maigu, ļoti ātri iesūcas un pats galvenais - vienmērīgi ietonē to. Tas iedarbojas apmēram 3-4 h laikā, bet vislabākais rezultāts sanāk smērējot to uz nakti un no rīta āda ir skaisti un viegli brūna, it kā iepriekšējā diena ir pavadīta sauļojoties.
Krēms ir balts, samērā biezs un ātri iesūcas, tāpēc ir jādarbojas ātri, vienreiz pavirši izsmērēju un no rīta bija dažas strīpas uz kājām, bet nebija ļoti pamanāmas.

Liels pluss, ka krēmam ir fantastiska smarža - smaržo pēc Pina Coladas, drīzāk ananāsu un kokosrieksta apvienojuma. Tomēr kā jau daudzie paštonējošie, tas pēc kāda laika sāk mainīt aromātu uz klasisko nepatīkamo paštonējošo krēmu smaržu, tomēr tā diezgan ātri pāriet un nav īpaši traucējoša.

Vienīgais mīnuss ir tilpums - krēmam ir vien 100 ml, tāpēc pietiek apmēram 3 reizēm visam ķermenim un kādām 6-7 reizēm kājām.

Sastāvs kā sastāvs, neko labu negaidīju, visi 4 popukārākie parabēni utt, bet vismaz ir mandeļu eļļa...


Cena: ap 3 eiro
Nopērkams: veikalā Microshop

Kopumā esmu apmierināta, noteikti pirkšu vēl, jo nekādus mīnusus pašam produktam neredzu, vienīgais žēl, ka tas savu apburošo smaržu nesaglabā. Joprojām favorītu sarakstā paliek Dove Summer Glow un Sun Ozon, kurš agrāk nepatika, tagad liekas tīri labs.

Kā Jums ar iedegumu - saule, solārijs, krēmi vai aristokrātiskais bālums?

4 komentāri:

  1. Starpcitu, šie ir nopērkami arī Douglas.
    Jā, parabēni tur iekšā ir pēc pilnas programmas, taču pats produkts, manuprāt, ir tik labs! Viens no mīļākajiem paštonējošajiem noteikti. :)

    AtbildētDzēst
  2. Spices douglas nebija. Kāda cena ir douglas veikalos un kurà douglas tad tos var meklēt? Mildas tirdziņā cena ir 4,25.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pirms mēneša pirku GC Douglas, bet vispār parasti, kad biju kādā Douglas veikalā vienmēr bija. Cenas no galvas tiešām neatceros, šķiet, ka pa 100ml bija 2.70 un par lielāko tilpumu bija kkas 5.20 laikam.
      Es nemaz nezināju, ka šo pārdod Mildas tirdziņā, jo šo lietoju jau kādus 3 gadus un vienmēr pirku Douglass.

      Dzēst
  3. Man arī ir šis, bet šķiet par gaišu, es gan šo un vēl to Instant (tūlītējo) no šīs pašas firmas atvedu no UK, sapirku čupu pa 1 mārciņu katru, kaut pie mums tā būtu, jo tas Instant man ļoti patīk un tas ir ar vieglu šimmeri :D

    AtbildētDzēst