svētdiena, 2014. gada 31. augusts

Jaunums: Dove Damage Solutions matu kopšanas līnija

Sveikas! 
Pēdējā laikā man ļoti iepatikās izmēģināt dažādus matu kopšanas produktus, kombinēt organiskos produktus ar parastajiem produktiem, lai mati nepierod pie vieniem un tiem pašiem produktiem.
Šodien par jaunumu, kas patīkami pārsteidza - Dove Damage Solutions matu kopšanas sēriju - šampūnu, kondicionieri un ātras iedarbības matu masku.

Ražotājs:
Dove eksperti radīja KERATIN REPAIR ACTIVES tehnoloģiju, kas palīdz atjaunot zudušos proteīnus mata šūnu līmenī. Spēcīgi, mīksti, mirdzoši un no turpmākiem, ķemmēšanas laikā radītiem, bojājumiem pasargāti mati!


1. Šampūns - parasts mitrinošs šampūns, kas diezgan labi attīra, atšķetina matus, bet nedaudz pārlieku tos nogludina un nedod nekādu apjomu, tomēr, pēc tā lietošanas mati ir ļoti viegli ķemmējami.

2. Kondicionieris - ideāls variants reizei, kad galīgi nav laika, bet gribas, lai mati ir spīdīgi un gludi. Iedarbojas ātrāk par minūti, labi nogludina matu zvīņas un nepadara matus smagnējus.

3. Ātras iedarbības matu maska - 1 minūtes maska, kas kļuvusi par vienu no visu laiku mīļākajām maskām. Mati ir viegli, dzīvīgi, mīksti un veselīgi. Tā kā Dove produktos 1/4 daļa ir mitrinošais krēma, tad no šīs maskas mati būs labi pabaroti un spīdīgi. Pilnīgi prieks laist matus cauri pirktiem. Noteikti pirkšu atkārtoti!

Kopumā šī līnija man patīk, tomēr atturos lietot visu 3 produktus reizē, jo maniem matiem var izrādīties par smagu. Šī ir mana pirmā iepazīšanās ar Dove matu kopšanas produktiem un teikšu, ka diezgan veiksmīga!

Nopērkami: no septembra veikalos Drogas u.c.
Cena: šampūns un kondicionieris ap 3 eiro, maska ap 4 eiro

*produktus testēšanai piedāvāja Dove pārstāvji Latvijā. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.

Laižam vaļā rudeni!

2 komentāri:

  1. Sveika, es sekoju tavam blogam un vēlos lūgt ka varbūt tu vēlies sekot manējam, es tikai nesen atsāku aktīvi rakstītu skaistuma rakstiņus. Bet galvenais varbūt vari man uz e-pastinu vai manā blogā uzrakstīt vai tev ir ad sense un kā tu viņus aktivizeji tāpēc ka mani viņi vienmēr atsaka- vai nu par maz teksta vai kā?! vvarbūt ir kāds padomiņš? :) Paldies un veiksmi blogošanā

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, protams, sekošu arī Tev! :)
      AdSense neizmantoju, tāpēc padomu diemžēl dot nevaru! :(

      Dzēst