sestdiena, 2014. gada 30. augusts

Jaunums: L'Oreal Volume Million Lashes So Couture tuša

Sveikas!
Ar lielu nožēlu apzinos, ka vasara galā, nebūs vairs jautro, saulaino, karsto dienu, kad nemaz neprasās piedomāt par to, kur jābūt rīt, parīt un aizparīt, var ļauties priekam un absolūtai brīvībai, pietrūks siltie vasaras vakari un naktis, kad saulīte vēl pakavējas uz horizonta un ļauj izbaudīt mirkļus! Pietrūks vēlie rīti, kad celies sevis, nevis modinātāja izvēlētajā stundā, ir laiks itin visam - draugiem, mīļajiem, dabai, izklaidēm, ēdieniem un galvenais - sev pašam, bet ja ievirzamies skaistuma tematā, tad noteikti pietrūks vasaras drēbes: kleitas - garās un īsās, svārki, topiņi, šortiņi un sandales, vasarīgas lūpu krāsas un citas vasaras izvirtības! 
Bet mums taču vēl priekšā daudz lieliskas vasaras un rudens arī nemaz nav slikts - zelta laiks tomēr....
Kā jau nosaukumā minēts, šodien par L'Oreal Volume Million Lashes So Couture tušu! 

Ražotājs:
L’Oreal Paris iepazīstina ar jaunu, nepārspējami elegantu izskatu, kuru var iegūt ar jauno skropstu tušu Volume Million Lashes So Couture. Couture franču valodā nozīmē „tērpu dizainēšana”, un šis apzīmējums tiek lietots, runājot par ekskluzīvu pēc individuāla pasūtījuma radītu tērpu. Tieši tāpat jūs varat eleganti „ietērpt” savas skropstas.   

Noslēpums rodams unikālajā Couture birstītē, kas sastāv no 408 īpaši maigiem, maziem sariņiem un ar visaugstāko precizitāti atdala skropstas.


Inovatīvā “šķidrā zīda” formula pārklāj katru skropstu, piešķirot tām iespaidīgu apjomu un saglabājot maigu un vieglu izskatu. Līdztekus uzmanībai, kas veltīta mazām, bet svarīgām niansēm, L’Oreal Paris skropstu tuša ir pirmā, kas var lepoties arī ar skaistu un apburošu aromātu.   
So Couture ir perfekta it visā – sākot no uzklāšanas veida un beidzot ar vienreizēju rezultātu.    
Jūsu skropstas vēl nekad nav bijušas tik elegantas!
________________________
Tas, ka tušai ir aromāts, man likās visai nevajadzīgi, jo to tāpat neviens nesajūt, izņemot mani, kad to uzklāju. Man aromāts patīk, alerģijas vai diskomfortu nerada.
Tuša patiešām labi pagarina, atliec un atdala skropstas, var panākt gan dabisku ikdienas izskatu, gan dramatiskāku un pamanāmāku vakara makeup.



Vēl jāpiemin, ka tuša lieliski turas visu dienu un to pat ir pagrūti noņemt, bet mana iecienītā Lumene Basic Blue želeja visu noņem! Tuša tiešām rada zīdainu un gludu skropstu izskatu un sajūtu!
Kopumā tuša ļoti patīk, vēl neviena Volume Million Lashes tuša nav likusi vilties.

Nopērkama: tikai veikalos Drogas
Cena: € 16.49

*produktus testēšanai piedāvāja L'Oreal Paris pārstāvji Latvijā. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.

Jauku nedēļas nogali!

1 komentārs:

  1. izskatās jau diezgan iespaidīgi :) bet mani, lai gan Loreāļa tušas patīk, mulsina tas smaržīgais moments, tā ka domāju, ka šo jaunumu pasēšu.

    AtbildētDzēst