otrdiena, 2014. gada 30. septembris

Jaunums - MaxFactor Skin Luminizer

Sveikas! 
Nezinu pat, ko lai saka, it kā viss pa vecam, ierastajā ritmā un noskaņā, bet tomēr nepavisam- daudz jaunumu kategorijās sākot no pārmaiņām ikdienā un beidzot ar jauniem produktiem kosmētikas plauktiņā.
Tātad šodien par vienu no tiem - MaxFactor Skin Luminizer tonālo krēmu!


Ražotājs:
Max Factor Skin Luminizer tonālā krēma unikālais putotais sastāvs ir piesātināts ar izsmalcinātiem ādas izgaismotājiem, kas nodrošina skaistu un starojošu toni, papildus kopjot ādu. Perlamutra pigmenti izgaismo sejas toni tūlītējam mirdzumam, savukārt elastomēri Skin Luminizer tonālā krēma sastāvā izveido ādā „logus”, caur kuriem atstarojas gaisma, radot mirdzošu un spirgtu efektu. 

Pētījumi liecina, ka, lietojot tonālos krēmus ādas mirdzumam, bieži vien jāmeklē kompromiss, jo sievietes atklāj, ka šie tonālie krēmi pilnībā nomaskē ādu vai arī izskatās blāvi, nesniedzot vēlamo efektu. Skin Luminizer tonālā krēma sastāvs ir veidots, lai sniegtu izsmalcinātu mirdzumu un vieglu klājumu, kas uzlabo sejas toni un padara to vienmērīgu, kā arī koriģē ādas nepilnības.


Mirdzums: unikālajā putotajā sastāvā ir perlamutra pigmenti un izsmalcināti ādas izgaismotāji izmeklēti starojošam izskatam.

Klājums: Max Factor Skin Luminizer tonālais krēms nodrošina vieglu klājumu, vienlaikus izlīdzinot ādas toni un koriģējot nepilnības. Rezultātā āda ir mirdzoša un starojoša.

Ādas kopšanas ieguvumi: VitaNiacan komplekss, B, E vitamīni un glicerīns Max Factor Skin Luminizer tonālā krēma sastāvā mitrina ādu, atjaunojot tās dabisko mitruma līdzsvaru. Elastomēri tonālajā krēmā ādā izveido „logus”, kas ļauj atstaroties gaismai, radot vēl mirdzošāku, spirgtu izskatu.


Sāksim ar to, ka tonālais ir viegls, vidējas sedzamības un labi klājas/izlīdzinās.
Pieminēšu, ka tas ir ļoti parocīgs - ar pumpīti un iepakojumu, kas ''spiež'' krēmu uz augšu un tādā veidā var izlietot visu līdz pēdējai pilei.
Kad izlasīju nosaukumu, likās, ka tas dos pārlieku lielu mirdzumu, bet īstenībā tas viegli izgaismo un padara ādu pēc izskata veselīgu un gludu, neradot maskas efektu!
Tas neizceļ ādas sausumus, nepadara ādu taukainu. Finišs ir pa pusei matēts, pa pusei izgaismots un svaigs.



Noturība samērā laba, bet tas nebūs tas noturīgākais krēms, jo iztur apmēram 6-7 h, pēc 3-4 h sāk nākt nost no zem-acu zonas, mutes apkārtnes un deguna, bet piepūderējot problēma daļēji atrisinās.
Kopumā man šis krēms patīk, labi derēs jebkurai sezonai, arī toņu izvēle diezgan plaša!

Nopērkams: MaxFactor tirdzniecības vietās - Drogas u.c.
Cena: 15,49 EUR

* Šis ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas. 

Jauku atlikušo nedēļu!

3 komentāri:

  1. nez, šis man tomēr likās pārāk spīdīgs. labi vismaz, ka ne vulgāri, bet nu tās spīdīgās daļiņas daudz par daudz, imho.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šim man jāpiekrīt! man pietika ar mazo paraudziņu, lai saprastu, ka ideja ir garām. Nez vai, kādai patiks tonālais, kur izteikti var redzēt, ka uz sejas ir spīdumi? visām daudz maz jau gribas tādu natural spīdumu, no ādas iekšienes :)

      Dzēst
    2. Cik cilvēku, tik viedokļu. :) Man gan liekas, ka šis dod tādu maigu izgaismošanu, un spīdumus tur nekādus nemanu, drīzāk vieglu perlamutru. Es testēšanai no paraudziņiem neuzticos, jo man tā jau gadījās ar L'Oreal BB krēmu, paraudziņā likās galīgi garām, bet pilnais produkts iet uz urraaa! Nezinu, kas tur par lietu... :)

      Dzēst