ceturtdiena, 2014. gada 2. oktobris

Jaunums - Timotei Precious Oils šampūns un kondicionieris

Sveikas! 
Rudenim iestājoties, gribas gan matiem, gan ādai sniegt kaut ko barojošāku, tāpēc prātā uzreiz ienāk eļļas un sviesti. Arī Timotei rūpējas par mūsu matiem, tāpēc ir iznākusi jauna matu līdzekļu līnija - Precious Oils!

Ražotājs:

Jau izsenis sievietes skaistumkopšanā izmanto dažāda veida eļļas, un to lietošanu viennozīmīgi var uzskatīt par vienu no veselīgu matu priekšnoteikumiem. Ņemot vērā patērētāju augsto pieprasījumu pēc dabīgiem matu produktiem, Timotei piedāvā matu kopšanas līniju Precious Oils, kas nesatur krāsvielas, parabēnus un tā pamatā ir dabīgas eļļas.

Timotei Precious Oils sērijas produktu viena no sastāvdaļām ir argāna eļļa, kas nogludina matus.

Argāna eļļas sastāvā ir liels daudzums taukskābju un E vitamīna. 

Taukskābes matiem ir īpaši nepieciešamas, lai pasargātu tos no sausuma un elastības zuduma, kas galu galā noved pie ievērojama matu stāvokļa pasliktināšanās.

Mandeļu eļļa ir bagāta ar proteīniem un vitamīniem A, B un E, kas ir neaizstājami sausu un bojātu matu kopšanai. Mandeļu eļļa labi sajaucas ar citām vielām un sniedz vislabākos rezultātus, esot kombinācijā ar augstas koncentrācijas jasmīna ekstraktu. 


Šampūns ir krēmīgs, mitrinošs un pārsteidzoši labi attīra matus, nesausinot tos, bet tomēr gribētos, lai mati ilgāk turētos tīri.
Putojas labi un izskalojas viegli, patīk.


Kondicionieris man visvairāk patīk, biezs, labi baro un atšķetina matus, viegls un ātrs ikdienas variants. Mati spīd, ir gludi un smaržīgi!

Vēl minēšu šādus produkta plusus:

♦ Ērts iepakojums, nav nekas jāver vai jāskrūvē vaļā, vienkārši jāuzspiež un tas pats atveras-


♦ Produktā nav parabēnu un krāsvielu, un sastāvā ir vairākas eļļas.

♦ Produkti ļoti labi smaržo, vismaz man patīk - tāda saldena austrumnieciska smarža! 
_____________________
Nopērkami: Drogās u.c.
Cena: ap 3 eiro

* Šis ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas. 

2 komentāri:

  1. Nesen arī par šiem rakstīju, man arī ļoti patika, iespējams kādreiz vēl pie šī atgriezīšos. :)

    AtbildētDzēst
  2. Arī nolēmu par labu šim kondicionierim,bet vairāk jau tāpēc,ka tobrīd Maximā šis bija uz atlaides- 70 centus vien maksāja. :D dabīgumu apšaubu,jo spriežot pēc sastāvdaļām,diezgan ķīmisks.

    AtbildētDzēst