svētdiena, 2014. gada 14. septembris

Maybelline Fit Me tonālais krēms, pūderis un Dream Fresh BB krēms - atsauksme

Sveikas!
Prieks, ka rudens vēl nav iezadzies mūsu drēbju skapjos, kosmētikas plauktos un domās. Tomēr vēl ir iespējas pabaudīt saulainās, siltās dienas un vakaros neslēpties lielajos džemperos ar milzīgu tējas krūzi.
Šobrīd mēģinu daudz dažādu jaunumu un nu šodien par dažām Maybelline lietiņām -tonālajiem līdzekļiem! 


Izmēģināju visus trīs, patika visi un nu varu izteikt savas domas par tiem...




Tā kā par BB krēmu jau atsauksmi rakstīju (šeit) gari neizteikšos - šim ir viegla sedzamība, laba mitrināšana un dabisks izskats, labs ikdienai, nedaudz piepūderējot labi turas pus dienu, ilgāk gan ne, tāpēc ikdienas gaitām ideāls variants!



Nākamais produkts ir Fit Me tonālais krēms, tas ir samērā viegls ar vidēju sedzamību, labi turas - ap 10 h un neizceļ ādas sausumus. Sen jau gribēju pamēģināt Fit Me līniju un esmu patīkami iepriecināta. Tonis man der labi un izskatās dabiski. Viegli izlīdzinās, izmantoju Beauty Blender fake versiju no ebay, nemaz nav slikts!


Un otrais no Fit Me - pūderis, šis man ļoti iepatikās, tas izskatās dabiski, diezgan labi matē un dod smuku, izgaismotu finišu, jo pūderim klāt ir nedaudz ''kosmiski'' maza izmēra šimmera, kas labi izskatās, bet nav pārlieku nedabisks. Pūderim tonis ir tāds universāls, jo tādu īstu toni tas nedod. Ar tonālo sanāk pavisam labs duets!


Kopumā ar produktiem esmu ļoti apmierināta, gan ar favorītu BB krēmu, gan ar Fit Me līniju, gribētos izmēģināt vēl konsīleri.

Nopērkami: Drogas u.c.

* Šis ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.

Kā ar Jums - turpinat svinēt vasaru?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru