piektdiena, 2014. gada 31. oktobris

Jaunums: Dove Oxygen & Moisture matu kopšanas līnija

Sveikas! 
Lai labi mitrinātu matus, nav nepieciešams daudz dažādu eļļu utt., to ir iespējams izdarīt arī ar viegliem līdzekļiem, kas bagātināti ar skābekli.
Dove profesionālas matu kopšanas kosmētikas klāsts tiek papildināts ar trīs jaunām, ekskluzīvām līnijām.
Dove Oxygen & Moisture līnija ar Oxyfusion tehnoloģiju ir īpaši piemērota plāniem un smalkiem matiem, padarot matus līdz pat  95% apjomīgākus. Līnija sastāv no  šampūna, kondicioniera, gaisīgās suflē maskas un apjomu palielinošā izsmidzināmā līdzekļa.Šodien atrādīšu 3 no tiem!
Dove Oxygen & Moisture šampūns nekavējoties uzsūcas Jūsu matos. Tas maigi attīra un mitrina matus katru dienu.

Dove Oxygen & Moisture kondicionieris ir izstrādāts, lai papildinātu Dove Oxygen & Moisture šampūna labās īpašības. Kondicionieris viegli klājas uz matiem un maigi tos izlīdzina.



Lai cik dīvaini tas neliktos, vislielākajā sajūsmā esmu par šampūnu! Liekas, ka esmu atradusi savu ideālo šampūnu, kas patiešām 
ļoti labi attīra matus (man tie turas tīri 2 dienas, parasti ar citiem šampūniem 1), tas nesausina matus un pats galvenais sniedz tiem labu apjomu, vieglumu un padara tos viegli ķemmējamus un zīdaini gludus!
Šampūns ir caurspīdīgs, tāpēc es joprojām pieturos pie viedokļa, ka caurspīdīgie šampūni attīra matus labāk nekā krēmīgie.

Kondicionieris ir ļoti viegls, patiešām labi papildina šampūnu, padara matus maigus, vieglus un spīdīgus, tomēr tas nav pietiekami, lai labi mitrinātu matus rudenī un ziemā, tāpēc palīgā nāk suflē maska...


Dove Oxygen & Moisture suflē matu maska bagātīgi mitrina matus. Tie kļūst zīdaini un gludi, bet nezaudē savu apjomu.


Maska tik tiešām ir ļoti interesantas putotas suflē tekstūras, bet, neskatoties uz to, vienai reizei maskas ir nepieciešams pavisam nedaudz, jo tā ir bieza un patīkami klājas matos. Tā tiki tiešām lieliski mitrina matus, nepadarot tos smagnējus vai neapjomīgus, bet gan nogludina matu zvīņas un mitrina tos no iekšienes. Maska man ļoti patīk, jo tai ir degunam tīkama Dove produktu smarža, tikai šoreiz ar profesionālās kosmētikas piesitienu. Masku noteikti iesaku, jo tā tiks galā gan ar plāniem un spurainiem, gan ar bieziem un taisniem matiem.

Kopumā šī līnija man ļoti patīk, noteikti iesaku šampūnu un masku. Produkti tiešām ir izdevušies un vairāk atgādina profesionālo matu kopšanas kosmētiku. Patīkami, ka Dove produkti turpina attīstīties un patīkami pārsteigt ar kvalitāti.

Nopērkami: veikalos Drogas u.c.
Cenas: no 4 EUR

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.  


Jauku vakaru!

1 komentārs: