otrdiena, 2014. gada 4. novembris

L'Oreal Pure Reds by Color Riche kolekcija

Sveikas!
Rudenī patiešām ir daudz jaunumu kosmētikas un modes industrijā, arī L'Oreal ir parūpējušies par kaut ko pavisam skaistu un smalku šajā rudenī - Pure Reds kolekciju, kas speciāli radīta, lai katra sieviete varētu atrast sev piemērotu sarkanu lūpu krāsu un nagu laku!


Iedvesmojoties no L’oreal Paris prasmes sajust Jūsu slēptākās vēlmes. Ekskluzīvā matētu sarkano toņu kolekcija „Pure reds” no Color Riche sastāv no pustoņiem, lai izceltu katras sievietes skaistumu. Sarkanā krāsa- tikpat unikāla kā Tu.

Nebaidies vairs no sarkanās krāsas! Veidojot šos sarkanos toņus, grima mākslinieks lika lietā visas savas zināšanas un prasmes, lai radītu ārkārtīgi matētu formulu unikālās nokrāsās ar elpu aizraujošu krāsas intensitāti, turklāt tādu, kas Tev ļautu justies ļoti ērti.

Nepārspējami maigs, intensīvs samtainums, pateicoties samta lodītēm + dabiskiem pigmentiem + žožobas eļļai, kas ļauj atklāt visintensīvākos sarkanos toņus.


Individuāli veidoti četri matētie sarkanie toņi:
Ruby Rouge Dženifera
-Rubīnsarkanas lūpas neaizmistamam iznācienam
Brick Rouge Eva
-Pilsētniciski šarmantas, ķieģelsarkanas lūpas
Pur Rouge Blake
-Izteikti sarkanas lūpas ikoniskam izskatam
Fire Rouge Doucena
-Liesmojoši oranži sarkanas, izsmalcinātas lūpas 

JLo, Eva, Blake, Doutzen

Sāksim ar to, ka lūpu krāsas tiešām ir matētas un toņi ļoti skaisti.
Noturība ir ļoti labā līmenī, tās noiet pakāpeniski, atstājot aiz sevīm skaistu dabisku tonīti. Lūpu krāsas ir super pigmentētas, īpaši Blake's Pure Red, kas arī ir mans mīļākais tonis no šīs kolekcijas.

JLo, 
Eva, 
Blake, 
Doutzen

Lūpu krāsas nesausina lūpas, kas ļoti priecē, jo matētās lūpu krāsas bieži vien ir tās sausinošākās. Vienīgais, ja lūpas ir ar sausuma pleķīšiem, tās varētu tos izcelt, bet to var atrisināt ar nelielu daudzumu lūpu balzama.

Var izveidot arī vieglu ikdienas variantu, ja negribas ļoti košu rezultātu - sākumā jāuzklāj balzams, tad nedaudz lūpu krāsas un tad tas viss ar pirkstiem vai otiņu jāizpludina. Man ļoti patīk šāds variants dienās, kad negribas izcelties :)

Īpaši izsmalcinātam izskatam saskaņo lūpu un nagu lakas krāsu no ekskluzīvās kolekcijas. 


Lakas kā jau pārējas L'Oreal lakas ar plato otiņu, bez virskārtas turas ap 2 dienām (Doutzens Pure Red nez kāpēc ir vis noturīgākā, man turējās stabili 4 dienas).
Tonīši skaisti, pieskaņoti lūpu krāsām un ar uzklāšanu problēmu nav.
Visi tonīši krēmīgi, izņemot Doucenas, tas ir želejveida.

JLo, Eva, Blake, Doutzen

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.  

Kopumā kolekcija ļoti izdevusies, ikviena dāma var atrast sev piemēroto sarkano un pārliecināti doties dzīvē!

Kā ar jums? Bail no sarkanā vai arī tā ir ikdienas sastāvdaļa? :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru