piektdiena, 2014. gada 17. oktobris

Maybelline Baby Lips Dr.Rescue lūpu balzams tonī Berry Soft - atsauksme

Sveikas! 
Rudenī īpaši jāpiedomā arī pie lūpu mitrināšanas un kopšanas. Jau sen uzzināju par slavenajiem Maybelline Baby Lips, kas Latvijā nav pieejami, bet tos nu var iegādāties mājaslapā altamisi.com!
Tātad šo Dr.Rescue versiju izmēģināju un nu esmu gatava sniegt pilnīgu atsauksmi!

Ražotājs:
Baby Lips Dr. Rescue ārstējošs lūpu balzāms ar eikaliptu eļļu. Mitrina lūpas līdz pat 12 stundām.
Aktīvā sastāvdaļa: Menthol (0.50%)


Tonis Berry Soft ir auksts rozā tonis, kas lieliski atsvaidzina seju un padara lūpas skaisti rozīgi violetas, bet ne pārāk košas.


Lasīju atsauksmes, ka parastā Baby Lips versija ne pārāk labi mitrina, par šo gan neko tādu nevaru teikt, mitrināšana ir augstākajā līmenī, lūpas ir gludas, mitrinātas un aprūpētas.

Šiem klāt ir mentols, tāpēc tas rada uz lūpām svaiguma sajūtu un pavisam nelielu, patīkamu kņudināšanu.

Tiesa, aktīvi runājot un ēdot/dzerot, tas diezgan ātri pazūd no lūpām, bet to nav grūtības atjaunot, jo spogulis nav nepieciešams.

Produkta iepakojumā ir diezgan daudz.(Neto svars: 4.25 gr)


Pārējās sastāvdaļas: Octyldodecanol, Polybutene, Petrolatum, Isopropyl Myristate, Polyethylene, Ozokerite, Diisostearyl Malate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, VP/Hexadecene Copolymer, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Pentaerythrityl Tetra Di T Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Alumina, Limonene, Honey, Centella Asiatica Extract, May Contain:, Titanium Dioxide, Iron Oxides, Red 22 Lake, Red 7, Red 28 Lake, Yellow 5 Lake

Nopērkams: www.altamisi.com
Cena: 6,40 EUR

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.  

Esat mēģinājušas kādu no Baby Lips?

1 komentārs: