svētdiena, 2014. gada 12. oktobris

Vitamīnu deva ādai - Lumene Bright Now krēmi sejai un acīm

Sveikas vēlreiz!
Pēdējā gada laikā sejas kopšanas produktos ļoti piesaista vitamīni, augļu ekstrakti un ogas!
Esmu izmēģinājusi lieliskus produktus, kas nu ir kļuvuši par neatņemamu manas sejas kopšanas rutīnas sastāvdaļu - Lumene Bright Now dienas, nakts un acu krēmu!

Dienas krēms



Ražotājs:
Svaigajā un mitrinošajā sastāvā apvienoti arktisko lāceņu antioksidanti un C vitamīns. Šī kombinācija ādai piešķir mirdzumu un aizsargā to pret kaitīgiem ārējiem faktoriem, piemēram, saules starojumu, kas izraisa priekšlaicīgu novecošanos. Piemērots jebkura tipa ādai. Sastāvā nav parabēnu, formaldehīta donoru vai sintētisko krāsvielu (krāsu piešķir lācenes).

Krēms ir viegls, super ātri iesūcas ādā un dod nelielu izgaismotu efektu - tajā ir pavisam smalkas un nemanāmas gaismu atstarojošas daļiņas, kas padara ādu skaistu un nedod pārlieku spīdumu.
Krēms patiešām labi der manai kombinētajai ādai, izcili mitrina, aizsargā, neaizsprosto poras un pats labākais - pagarina tonālā/BB krēma noturību, jo tas pievelk jebko, kas pēc tam tiek klāts uz sejas, kā magnētu. Smaržo neitrāli, nedaudz atgādina lāceņu smaržu.
Sastāvs:

Nakts krēms


Ražotājs:
Barojošais, maigais sastāvs atspirdzina nogurušu ādu, to spēcinot ar arktisko lāceņu antioksidantu un īpaši iedarbīgā, pēc īpašas tehnoloģijas iegūtā koncentrētā C vitamīna maisījumu. Šī kombinācija ādai piešķir mirdzumu un aizsargā to. Piemērots jebkura tipa ādai. Sastāvā nav parabēnu, formaldehīta donoru vai sintētisko krāsvielu (krāsu piešķir lācenes).

Šis ir treknāks nekā dienas krēms, neuzsūcas tik labi, bet nakts krēmam tas ir labi, jo tas visu nakti baro un mitrina ādu. Klājas viegli un no rīta āda izskatās svaiga, pabarota un dzīvīga.
Liels pluss, ka sastāvā vienā no pirmajām vietām ir šī sviests, kas labi baro un aizsargā ādu nakts laikā. Lietojot šo krēmu, jau sen neesmu saskārusies ar sausumiem uz sejas un jebkādām citām problēmām.
Sastāvs:


No apakšas: nakts krēms, dienas krēms.

Acu krēms


Ražotājs: 
Ar antioksidantiem bagātās arktiskās lācenes kopā ar koncentrētu C vitamīnu dzīvina un mitrina ādu ap acīm un aizsargā to pret pirmajām novecošanas pazīmēm Gaismu atstarojošie pigmenti ādai acumirklī liek izskatīties skaistākai. Piemērots jebkura tipa ādai. Sastāvā nav parabēnu, formaldehīta donoru vai sintētisko krāsvielu (krāsu piešķir lācenes).

Viegls, patīkams acu krēms, kas no rīta atsvaidzina un naktī mitrina ādu ap acīm. Bet no rīta galvenais to neuzklāt par daudz, savādāk zem konsīlera tas var savelties, bet tā viss turas ļoti labi un krēms strādā kā pienākas.
Sastāvs:

Lietojot visu līniju, esmu pamanījusi uzlabojumus manas ādas stāvoklī, āda ir labi mitrināta, pasargāta, krēmi neaizsprosto poras, ir bagāti ar vitamīniem un der jebkurai sezonai. Noteikti iegādāšos atkārtoti, jo produkti patiešām ir izdevušies. Lumene, manuprāt, ir ļoti kvalitatīvs zīmols, visi produkti pārsteidz ar efektivitāti un iedarbību, jo tie ir ražoti Somijā, kas specializējas labas kosmētikas izgatavošanā, bāzētas uz ādas pasargāšanu aukstākos reģionos.

Cenas: dienas/nakts krēms ap 13 EUR, acu krēms ap 10 EUR
Nopērkams: veikalos Drogas
Vairāk informācijas www.drogas.lv

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.  

                                             Kā Jūs kopjat ādu rudenī?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru