trešdiena, 2014. gada 26. novembris

Kiehl's Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash - atsauksme

Sveikas! 
Nesen esmu iepazinusies ar Kiehl's zīmolu un esmu patīkami pārsteigta ar kvalitāti, sastāvu un iedarbību. Šodien pastāstīšu par kliņģerīšu attīrošajām putām!


Ražotājs:

Dziļi attīrošais sejas mazgāšanas līdzeklis ar kliņģerīšu ziedu ekstraktu ir piemērota kombinētas - taukainas ādas tipiem, ieskaitot jutīgu ādu. Nomierina ādu, padara to maigu. 
15% augu izcelsmes glicerīns darbojas kā mitruma magnēts. Tas palīdz nodrošināt ādas elastību un tvirtumu. Šajā formulā glicerīns ir atvasināts no palmu augļu, rapšu un kokosriekstu eļļām.
Kliņģerīšu ziedu ekstrakts un glicerīns palīdz nomierināt un atjaunot ādu, to pārlieku nesausinot. Nesatur ziepes un sulfātus.


Gēls aktivizējas saskarē ar ūdeni, tas pārvēršas biezās un ļoti maigās putās, kas lieliski noņem kosmētiku un dziļi attīra sejas ādu, tomēr rudenī mana āda kļūst ievērojami sausāka (parasti tā ir kombinēta, bet rudenī dažas sejas daļas kļūst sausākas) un tas pavisam nedaudz sausina ādu, ja uzreiz nelieto mitrinošo krēmu, bet tas no vienas puses ir labi, jo dienas laikā t-zona daudz mazāk taukojas. Tāpēc šis būs ideāls sejas mazgāšanas līdzeklis taukainas ādas īpašniecēm, bet labi derēs arī normālas, pat jutīgas ādas īpašniecēm.


Tas ir ļoti biezs, ekonomisks, jo vienai reizei pietiek ar 1-2 pumpīša spiedieniem.

Produktam nepiemīt izteikta smarža, bet tāds viegls kliņģerīšu aromāts.

Pēc tā lietošanas āda kļuvusi manāmi tīrāka, svaigāka un labāk uzsūc sejas krēmus/serumus/eļļas.

Šo noteikti varu nosaukt par sejas attīrītāju ''viss vienā'', jo tas lieliski izpalīdz, kad gribas vienkārši nomazgāt seju un tā būs atbrīvota no kosmētikas un netīrumiem, būs gluda un sagatavota mitrinošajam līdzeklim.

Cena: ap 25 EUR
Nopērkamas: Kiehl's Stockmann

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas. 

Kas Jums visvairāk patīk no Kiehl's?

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru