ceturtdiena, 2014. gada 27. novembris

Jaunums - Essence LE Hello Autumn kolekcija

Sveikas!
Essence ir nākuši klājā ar jaunu limitēto kolekciju, kas ieskandina rudeni maigos toņos - Hello Autumn!

Thermo nagu lakas


toņu spēles! šīs nagu lakas maina krāsas tāpat kā to dara lapas rudenī.  uzklājot uz taviem nagiem, oriģinālie sarkanie, oranžie, viegli zaļie, brūnie un zelta toņi mirdzēs dažādās niansēs, atkarībā no temperatūras. 
pieejami 01 beauti-FALL red02 meet my pumpkin03 charlie seen in green04 keep calm & go for a walk un 05 autumn & the city.

Tātad lakas maina savu krāsu, ja temperatūra paaugstinās, piemēram, zem karstas ūdens straumes. 

(03 charlie seen in green, 04 keep calm & go for a walk,01 beauti-FALL red)

Principā krāsa kā tāda nemainās, vienkārši tā paliek spilgtāka un izteiktāka, nude paliek rozā, brūnais ķieģeļsarkans un zaļais paliek laima dzeltenzaļš.
Noturība šīm lakām ir vidēja, ap 2-3 dienas. Labam efektam vajag 2 kārtas. Vienīgais toņi diezgan pablāvi, man rudenī gribas kaut ko košāku un interesantāku.

Vaigu sārtums 


uzsilsti! novatoriskais pūderveida sārtums reaģē uz individuālo tavas ādas ph-līmeni un pēc uzklāšanas pārvēršas maigi rozā. pūderis satur arī smalkus, mirdzošus pigmentus dabiskam mirdzumam.
available in 01 beauti-FALL red and 02 keep calm & go for a walk.

Šis laikam ir mans mīļākais produkts no šīs kolekcijas, jo tas patiešām pielāgojas ādas dabiskajam tonim, ar to ir grūti pārspīlēt un tas dod veselīgu, skaistu mirdzumu sejai. Sākumā, protams, ļoti nobrīnījos, ka sārtums ir balts, bet pēc tam uzzināju, ka viss ir pavisam vienkārši. Tas iekrāsojas apmēram 5-10 sekunžu laikā un ir ļoti noturīgs. Noteikti iesaku!

Sejas izgaismotājs/ dažādu toņu pūderis

zeltainas lapas… dažādu toņu pūderis apvieno četrus zelta un brūnos  toņus, sniedzot tavai sejai un dekoltē zonai skaistu mirdzumu. skaistais lapu nospiedums uz virsmas padara sšo pūderi absolūti unikālu.
pieejams 01 autumn & the city.
Šo es nosauktu par produktu 3 in 1, jo tas strādā gan kā pūderis, gan izgaismotājs, gan bronzeris, tas ir atkarīga, kā to izmanto. Ja izmanto baltos laukumiņus - izgaismotājs, ja brūnos - bronzeris, ja visu kopā - šimmerīgs bronzējošais pūderis. Kā pūderi es to beidos izmantot, jo tajā smalks šimmeris, kas dotu sejai pārlieku spīdumu, bet kā viegli izgaismojošu bronzeri to izmantoju ar lielāko prieku.

Uzacu ēnas

šis komplekts nodrošina skaistas uzacis divās versijās - blondīnēm un brunetēm! mikro smalkais uzacu pūderis divos dažādos brūnos toņos veido vairāk apjoma, tajā pašā laikā, izgaismotājs optiski paceļ uzacis. komplektā iekļauta otiņa un tā ir neaizvietojama perfekti izceltām uzacīm!
pieejams 01 leaves are the new beef un 02 walk in the park.

Tas sastāv no divu toņu ēnām un izgaismotāja, man der brunešu tonis, kas izskatās ļoti dabiski, turklāt izgaismotājs piedod skaistu mirdzumu un vizuālu liftinga efektu uzacīm. Pieminēšu, ka otiņa arī ir labas kvalitātes, vienīgais neērta, jo īsa, bet visādi citādi tas ir ideāls ceļojumu/to go variants!

pūderis/sārtums/uzacu ēnas

Kopumā ļoti izdevusies kolekcija, vismaz manis mēģinātie produkti man ļoti patīk. Noteikti iesaku vaigu sārtumu un pūderi. Vēl pieejama acu ēnu palete, acu zīmuļi, lūpu krēmi un matu gumijas rudenīgos toņos!

Cenas: 
Uzacu komplekts - 2,79 EUR
Sārtums - 2,79 EUR
Daudzkrāsu pūderis - 3,79 EUR
Thermo nagu laka - 2,19 EUR
Nopērkamas: veikalos Drogas

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.

2 komentāri:

  1. wow, es biju pārliecināta, ka tas ir izgaismotājs nevis vaigu sārtums :O. vajadzēs iegādāties, baigi interesants! pilnīgi piekrītu, ka kolekcija ir izdevusies! es arī biju šo-to pamēģinājusi, pie sevis rakstīju, viss ļoti patika!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Haha, tikko iedomājos, kā būtu, ja kāda uzklātu viņu izgaismotāja vietā :D
      Es pati no sākuma nobijos, jo no testera man pirkstu gali palika biešu sarkani, bet uz vaigiem tiešām dabīgs piesārtuma efekts.

      Dzēst