sestdiena, 2014. gada 27. decembris

Jaunums - Maybelline Baby Lips

Sveikas!
Kā jau droši vien pamanījāt, no janvāra sākuma Latvijas veikalos būs pieejami ilgi gaidītie un izslavētie Maybelline Baby Lips lūpu balzami ar/bez toņa. Cerams, ka drīz atnāks arī limitētās kolekcijas - Electro un Dr.Rescue...


Maybelline New York ar sajūsmu iepazīstina ar Baby Lips lūpu balzamu, kas ir "must-have" produkts katrā kosmētikas maciņā. Vienā lietošanas reizē Baby Lips lūpu balzams uzreiz mitrina lūpas, turpinot tās aizsargāt un mitrināt 8 stundu garumā.

Šie neticamie rezultāti tika sasniegti, pateicoties ekskluzīvajai formulai, kas atjauno lūpas. Tās sastāvā ir alveja, medus, neliela antioksidantu piedeva, vitamīni un Centella Asiatica (ārstniecības augs).

Saglabā dabiskumu, izceļot savu skaistumu ar Baby Lips. Pieejamas sešas garšas ar trīs toņiem dabiskam efektam, kas padara lūpas svaigas un maigas.


Pieejamie veidi:

           ♥Hydrate Citrona un bazilika smarža ar SPF 20
           ♥Cherry me Ķiršu smarža ar sarkanīgu toni
           ♥Pink Punch Pasifloras augļu smarža ar rozā toni
           ♥Repair Ķiršu un mandeļu smarža ar SPF 20
           ♥Freshen Piparmētru smarža ar SPF 20
           ♥Peach Kiss Persiku smarža ar neitrālu toni


Man tika 3 veidi - Hydrate, Cherry Me un Peach Kiss. Visvairāk man iepatikās tieši Cherry Me, jo tas dod smuku, dabisku sarkanīgu toni lūpām, kā arī diezgan labi tās mitrina, arī dod lūpām vizuālu svaiguma un ''sulīguma'' (:D) izskatu.

Šie balzami nav ļoti mitrinoši, tie drīzāk rada mitrināšanas un lūpu gluduma sajūtu, bet ilgstošai mitrināšanai vajag kaut ko pamatīgāku.

Bet kā viegls dienas variants ļoti labs balzams.

Peach Kiss dod maigu nude toni ar nelielu šimmeri, izskatās dabiski un piestāv pie visa. Dienām, kad negribas izcelties, bet lūpas uzkrāsot gribas. :)

Un visbeidzot Hydrate - toni nedod, bet šis mitrina nedaudz labāk (vismaz man tā šķiet) un šim ir SPF 20, kas ir visai labi priekš lūpu balzama. Ļoti laba bāze priekš citām lūpu krāsām - dod labāku noturību un mitrināšanu!

Hydrate/Cherry Me/Peach Kiss

Hydrate

Cherry Me

Peach Kiss

Kopumā man šie balzami patīk, vēl gribu pamēģināt toni Pink Punch, patīk man tas koši rozā, nu!

Nopērkami: Drogas u.c., pieejami no janvāra!

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par produktiem.

Kā ar Jums? :)

6 komentāri:

  1. No janvāra?! Es jau šonedēļ nopirku dzelteno versiju :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu Maybelline pārstāve mani informēja, ka no janvāra. Bet es pieņemu, ka tas ir domāts kā ''visās Maybelline tirdzniecības vietās no janvāra'', tā kā acīmredzot dažos veikalos jau ir. :)

      Dzēst
  2. Paldies par atsauksmi :) Mazs ieteikums - nevajag tik ļoti palielināt bilžu kontrastu, tās zaudē nianses un kļūst nebaudāmas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Heh, paldies, nu jā, pašai ne visai patīk, šoreiz kaut kā par daudz uzliku, jābeidz vienreiz steigties un jādara kā nākas, nākamreiz vairāk centīšos! :)

      Dzēst
  3. Man ir pink punch, sākumā drusku kaitināja, ka balzāmam ir rozā krāsa, tagad jau liekas ok. Interesanti kādi ir pārējie "dzīvē" :)

    AtbildētDzēst