otrdiena, 2014. gada 30. decembris

Jaunums - Maybelline Lash Sensational skropstu tuša

Sveikas!
Vēl tikai pavisam, pavisam nedaudz līdz iestāsies jaunais gads, būs daudz jaunumu, tajā skaitā arī skaistuma jomā.
Maybelline no jaunumiem nāca klājā ne tikai Baby Lips, bet arī viena interesanta tuša - Lash Sensational!



Iekšējie mikro sariņi aizsniedz un nokrāso vissmalkākās skropstiņas, kuras tu nemaz nezināji, ka tev ir. Ārējie sariņi satver un padara skropstas biezākas un garākas. Izliektā birstītes forma, kas ir pielāgota acs formai, atliec skropstas no iekšējā līdz ārējam acs kaktiņam, padarot maksimāli redzamu katru skropstu.
Pateicoties inovatīvajai, gandrīz bezsvara Lash Sensational tekstūrai, kas satur vieglus vaskus, var veidot apjomu vairākās kārtās. Katra skropstiņa tiks nokrāsota, nesaķepinot tās un neatstājot tušas kamoliņus.
Šīs jaunās tušas skaistums slēpjas īpašajā, perlamutra rozā iepakojumā.


Kā jau Zanda savā blogā minēja, šī birstīte ir diezgan līdzīga L'Oreal False Lash Wings tušas birstītei, tomēr efekts ir abām atšķirīgs.

Pirmajā reizē šī tuša nedaudz saķepināja skropstas, jo tā ''paņem'' nedaudz par daudz produkta, tādējādi pie pirmās uzklāšanas viss var neizdoties tik labi, tomēr tuša man ir nedaudz pažuvusi un tagad strādā ļoti labi.

Tā tik tiešām kā solīts pārsteidz ar efektu, jo skropstas noklājas kārtīgi, tās tiek atliektas, kuplinātas un šis efekts turas visu dienu, nesmērējot plakstiņus un nebirstot.



Laikam lielākais pluss tušai ir intensīvi melnais tonis un superīgais atliekums, ko var panākt ''saprotot'' birstītes uzbūvi un pareizu tās sariņu pielietojumu, jo birstīte ir nedaudz sarežģīta.

Kopumā man šī tuša ļoti iepatikās, jo lietoju to katru dienu un esmu apmierināta. :)


Nopērkama: Drogas u.c.
Cena: 10,57 EUR

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par produktiem.

4 komentāri:

  1. man līkas, ka birstīte ir pārāk maza un līdz ar to neērta. bet uz tavām skropstām tuša izskatās labi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, birstīte vidēji liela, bet ar interesantu formu, līdz ar to nedaudz pie tās jāpierod! :)

      Dzēst
  2. Izskatās ļoti labi, patīk, ka tuša ir melni melna! Neteiktu, ka viņa tik perfekti atdala, bet man nemaz nepatīk tušas, kas visu perfekti atdala un nerada dramatisko efektu. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī nepatīk, kad visu atdala, jo tad rodas sauso skropstu efekts un nav vairs smuki, ar šo gan sanāk intensīvi melns, gluds un manāms efekts :)

      Dzēst