piektdiena, 2014. gada 19. decembris

L'Oréal Professionnel INFINIUM matu laka

Sveikas!
Matu laka noteikti ir neatņemams līdzeklis, lai nostiprinātu un nofiksētu jebkuru frizūru un matu lokas, kuras man tā patīk ik pa palaikam uztaisīt! Tā nu šodien pastāstīšu par vienu lielisku laku, kurai ir pavisam jauna formula - L'Oréal Professionnel INFINIUM matu laku!

INFINIUM ir profesionāla matu laka ar sevišķi smalku izsmidzināšanas sistēmu, kas veido neredzamu pārklājumu, ideāli nostiprinot jebkuru matu sakārtojumu. Laka nepadara matus mitrus vai cietus un nožūst nekavējoties, piešķirot matiem izcilu mirdzumu.

 INFINIUM neuzkrājas un neveido ap matiem nespodru virskārtu. Tagad matu laku, kas iemantojusi arī visprasīgāko profesionāļu uzticību, raksturo jauna formula un jauns iepakojuma dizains. Jaunās INFINIUM lakas pirmie izmēģinājuši un atzinīgi novērtējuši modes stilisti, radot matu sakārtojumus 2014./15. gada rudens un ziemas modes šoviem, kuros savas jaunākās kolekcijas demonstrējušas tādas modes pasaules autoritātes kā Sonia Rykiel, Chloé, Kenzo, Carven un Topshop Unique.


INFINIUM piedāvā izvēli starp trim dažādiem fiksācijas stiprumiem – SOFT (vieglas fiksācijas matu laka), STRONG (stipras fiksācijas matu laka) un EXTRA STRONG (īpaši stipras fiksācijas matu laka). 


Neskatoties uz to, ka laka ir SOFT fiksācijas, tā lieliski notur lokas veselas 2 dienas, par tad, kad ārā ir mitrs. 
Tā tik tiešām dod to dabisko spīdumu matiem, ka tie saules staros vienkārši laistās!

Tā ir patīkama, matus nesalipina un neveido sausu un ''kraukšķīgu'' kārtiņu apkārt matiem, bet maigi, bet labi nostiprina frizūru un dod lielisku apjomu un viegluma sajūtu.

Ar šo laku lokas kļūst nevis smagākas, bet tieši otrādi vieglākas, gaisīgākas un elastīgākas.

Noteikti iesaku šo laku ikdienas lietošanai, jo tā ir viegla, visai patīkami smaržo un nepadara matus smagnējus, sniedzot optimālu fiksāciju.

____________________________________
Cena: 11,90 EUR
Nopērkama: ekskluzīvi L'Oréal Professionnel salonos un pie friziermeistariem

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.

Jauku dienu! :)

2 komentāri:

  1. Skaists iepakojums! :) L'oreal lakas ticu, ka ir labas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Laka tiešām laba un ekonomiska, jo tilpums liels un labai fiksācijai daudz nevajag :)

      Dzēst