otrdiena, 2014. gada 23. decembris

L'Oreal Professionnel Tecni Art Dual Stilers Liss & Pump Up matu krēms/želeja

Sveikas!
Turpinot matu veidošanas līdzekļu tēmu no L'Oreal Professionnel, šodien par vienu ļoti interesantu produktu - Tecni Art Dual Stilers Liss & Pump Up matu krēmu+želeju 2 vienā!

Veidošanas līdzeklis ar dubultu tekstūru: krēms + Intra-Cylane želeja. Izteiksmīgs apjoms apvienojumā ar samtaini maigu matu tekstūru. Aizsardzība pret mitruma ietekmi. 

Lietošana: izspiest produktu plaukstā, iegūstot ideālo krēma un želejas proporciju. Samaisīt, ieklāt 1-2 devas mitros, ar dvieli nosusinātos matos. Žāvēt matus, izmantojot fēnu, un ar suku veidot apjomu matu piesakņu zonā.


Želejas šajā līdzeklī ir ievērojami vairāk nekā krēma, bet tas tieši padara to vieglu un ērti ieklājamu. 

Želejai ir svaiga, patīkama smarža un viegla tekstūra, tā nav silikonīga un nepadara matus smagnējus, tieši otrādi- dod dabisku apjomu matu garumā un push-up efektu piesakņu zonā. Tieši tas kas vajadzīga gan ikdienas matu sakārtojumam, gan dažādām frizūrām.



Kā arī tā labi mitrina un nogludina matu zvīņas, jo tie laistās spīdumā vismaz visas dienas garumā.

Agrāk nekad pat nebiju domājusi lietot želejas, bet tagad sapratu, ka tās dod ne tikai fiksāciju, bet arī lielisku apjomu, tāpēc šī noteikti būs piemērota arī garāku matu īpašniecēm.



Cena: 24 EUR
Nopērkams: friziersalonos

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par produktiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru