svētdiena, 2014. gada 21. decembris

Matrix Oil Wonders Flash Blow Dry Oil & Shaping Oil Cream

Sveikas! 
Nesen pastāstīju par Matrix eļļu matiem, kas man šobrīd ir neatņemama matu kopšanas sastāvdaļa un šodien pastāstīšu par diviem patiešām interesantiem produktiem matiem no šīs pašas Oil Wonders sērijas, kuru sastāvā arī ir vērtīgās eļļas, tikai nedaudz citā izpildījumā!

Shaping Oil Cream - modelējošs krēms-eļļa. Eļļas maisījums, kas izgatavots, izmantojot Marokas argāna eļļu, ar vienu vienkāršu piegājienu baro un formē matus, padarot tos mīkstākus un mirdzošākus un piešķirot tiem dabisku kritumu un izteiksmīgumu. Piemērots visiem matu tipiem.

Lietošana: vienmērīgi ieklājiet 1-2 devas ar dvieli izsusinātos matos, lai panāktu labāku efektu, žāvējieto tos ar fēnu vai izmantojiet karstos instrumentus.


Patiešām tas dod visu, ko sola - barošanu, spīdumu un galvenais - apjomu!
Krēms ir gēlveida tekstūras, vidēji biezs un viegli ieklājas mitros matos, tas arī pasargā tos no karstuma, tāpēc mati vienmēr sanāk ļoti mīksti un apjomīgi. Lieliski der arī lietošanai bez karstajām ierīcēm, jo vienkārši labi kopj matus un ar šo līdzekli noteikti nekad nebūs bad hair day!

Var iztikt pat tikai ar šampūnu un pēc mazgāšanas ar šo līdzekli un mati noteikti, vismaz man, lieliski izskatīsies, ka patīkami tiem pieskarties.
Vienīgais, krēms ātri iztērējas, jo tilpums ir tikai 100 ml...


Flash Blow Dry Oil - eļļa-spīdums matu veidošanai. Eļļas maisījums, kas izgatavots, izmantojot Marokas argāna eļļu. Padara matus mīkstākus un samazina matu žāvēšanai ar fēnu nepieciešamo laiku. Mati izskatās nevainojami spīdīgi, turklāt tie ir mirdzošāki un vijīgāki. 

Lietošana: vienmērīgi izsmidziniet 2-3 devas attīrītos, ar dvieli izsusinātos matos, izžāvējiet ar fēnu un veidojiet kā parasti.

Šis nu gan dara brīnumus - tas pavisam noteikti samazina matu žāvēšanas laiku kādas 3-4 reizes!!! Pati nepamanu, cik ātri tie izžūst ar fēnu, izsmidzinu to plaukstās, ieklāju matos, apmēram minūti pažāvēju ar fēnu un gatavs - mati ir spīdīgi, mīksti un sausi, bet nebojāti! Ideāls steigas gadījumos - viss vienā un ātri!


Kopumā varu teikt, ka Oil Wonders sērija ir patiešām izdevusies ne tikai ar produktu kvalitāti un dažādību, bet arī ar spēju apvienot barojošu matu kopšanu ar matu ieveidošanu un aizsardzību. 

Cenas: abi 15,90 EUR
Nopērkami: friziersalonos

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru