otrdiena, 2014. gada 16. decembris

Lush radošā īsfilma - „Eksperimentētājs” (The Experimenter)

Sveikas!
Ticis radīts apburošs kinematogrāfiskās mākslas paraugs, izmantojot oriģinālu, saviļņojošu partitūru, kurā piedalās 45 mūzikas instrumentu orķestris un kora ansamblis.. 

Filmā nav redzams nekas cits, izņemot viņu svaigos, ar rokām veidotos produktus un sastāvdaļas. Nekas nav pārbaudīts uz dzīvniekiem.

Kosmētika kā māksla 
Iedvesmojoties no aktuālās sociālās tendences, kad Lush fani kopīgo savas produktu pieredzes kā mākslas darbus, lietojot atsauces birku #LushTime, tiek piedāvāta krāsu un struktūru eksplozija, kas atspoguļo visu Lush radošo procesu.

„Eksperimentētājs” (The Experimenter) parāda Lush svaigo produktu un sastāvdaļu fascinējošos efektus darbībā: eksplodē vannas bumbas; šķidrumi maina formu un pārveidojas; produktu sastāvdaļas un savienojumi virpuļo; visā spožumā virsmā uzmirgo un parādās krāsas (bez PET). Satriecošos tēlus papildina īpaši komponēta orķestra partitūra Wings At Their Feet.


Ultra High Definition 
Ar Phantom Flex4K kameru filma ir nofilmēta 4k ultra high definition versijā, kas piedāvā gandrīz četrreiz detalizētāku skatījumu nekā HD. Lush sadarbojās ar godalgoto producentu aģentūru The Mill, (kas arī nesen strādāja pie Baza Lurmena (Baz Luhrmann) jaunākās Chanel No. 5 pilnmetrāžas reklāmas un Sainsbury’s Ziemassvētku kampaņas), lai uzņemtu ultra high definition filmas materiālu dažādās vidēs, kadrējot krāsas, struktūras un kustības. Slow-mo kadri palēninājumā ar oriģinālo mūzikas partitūru veido ko patiesi satriecošu.

Filmiņa patiešām ir kaut kas fantastisks, tā precīzi apraksta sajūtas, kas rodas, lietojot Lush produktus, īpaši vannas lietas. Tā parāda visus šos procesus no pavisam cita, mums neiedomājama skatupunkta, kas patiešām apbur!

*materiāli un informācija no PolhemPR

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru