svētdiena, 2014. gada 14. decembris

L'Oreal Professionnel Mythic Oil barojošs krēms matiem ar aizsardzību pret karstumu

Sveikas! 
Turpinot profesionālo matu kopšanas līdzekļu sēriju, šodien pastāstīšu par brīnumjauku produktu - L'Oreal Professionnel Seve Protectrice Paris Mythic Oil barojošo krēmu matiem, kas spēj pasargāt tos pat no 230 grādu karstuma!

Barojošs krēms lietošanai pirms matu veidošanas ar fēnu. Bagātināts ar melnās ķimenes eļļu, kas pazīstama ar barojošām īpašībām. Ieklāts mitros vai sausos matos, šis izsmalcinātais krēms ieskauj matus barojošā aizsargapvalkā, lai nodrošinātu matiem termisku aizsardzību līdz pat 230 grādiem. Neizskalot.


Šis līdzeklis ne tikai pasargā matus no karstuma un baro, bet arī padara matus vienkārši ideālus! 
Pirmkārt, sākot ar tā pamatfunkciju, tas patiešām lieliski aizsargā matus, tie ir viegli ieveidojami, lokas turas ilgi, tās ir vijīgas, maigas, matu gali ir baroti un mati paliek super-spīdīgi un gludi.



Otrkārt, pēc šī līdzekļa lietošanas mani mati palika ļoti veselīgi, spīdīgi, apjomīgi un nav pat ne miņas no sausiem matu galiem! 

Tas patiešām it kā ieskauj katru matiņu, pasargājot to, nogludinot un šķietami padarot biezāku, bet tajā pašā laikā nepadarot matus smagnējus.
 Un šis efekts nepazūd, tas turas līdz pat nākamajai mazgāšanas reizei un ilgstoši lietojot līdzekli, tas manāms visu laiku.

Kā arī produkts lieliski smaržo - klasiskā profesionālo līdzekļu smarža ar saldu, nedaudz austrumniecisku ziedu aromātu!



Šis ir patiešām lielisks, daudzfunkcionāls līdzeklis matiem, kuru var ieklāt matos pēc mazgāšanas, izžāvēt vai ieveidot un doties dzīvē ar veselīgiem, skaistiem un paklausīgiem matiem. Tiešām īsts matu lutināšanas produkts!
____________________
Tilpums: 125 ml
Nopērkams: ekskluzīvi pie friziermeistariem
Cena: 25 EUR

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.

Jauku dienu!

2 komentāri:

  1. Izklausās kā alternatīva Kerastases Ciment thermique līdzeklim :) Jāpamēģina!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šis ir tagad viens no maniem mīļākajiem matu kopšanas līdzekļiem :)

      Dzēst