trešdiena, 2014. gada 10. decembris

Natura Siberica Detox sejas ziepes

Sveikas!
Nesen izmēģināju jau kādu laiku kārotu produktu, par kuru lasu tikai un vienīgi labas atsauksmes un nu pati varu piebiedroties fanu pulkam!

Natura Siberica Ziemeļu ziepes-detoks uz aktivētās ogles bāzes dziļai sejas ādas attīrīšanai. Aktivētā ogle- augsti efektīvs absorbents, kas viegli iesūc virspusējus un dziļus netirumus no ādas porām. "Ziemeļu Mistrs" - zāļu un ogu eļļas un ekstrakti no Krievijas ziemeļiem un Sibīrijas.

Aktivētā ogle– augsti efektīvs absorbents, kas viegli iesūc virspusējus un dziļus netīrumus no ādas porām.
„Ziemeļu Mistrs” – zāļu un ogu eļļas un ekstrakti no Krievijas ziemeļiem un Sibīrijas.
Smiltsērkšķu eļļa – mīkstina, tonizē, baro un paaugstina ādas elastību. Tālo austrumu citronzāļu ekstrakts – ir efektīvs tonizējošs līdzeklis, tas aktīvi veicina apmaiņas procesu stimulēšanu, nodrošina ādas aizsardzību no ārējās vides iedarbības. Sibīrijas ciedru eļļa satur E un P vitamīnus, kas veicina ādas mīkstināšanu, mitrināšanu un stiprināšanu, regulē ādas šūnu apmaiņas procesus. Lina sēkliņu eļļai – piemīt pretiekaisuma un antiseptiskas īpašības, sastāvā esošs F vitamīns dziedina ādas iekaisumus. Pundurbērzu pumpuru ekstrakts – mitrina ādu, veicina reģenerāciju, tonizē, nomierina un atjauno ādu, atjauno dabīgo ādas krāsu un elastību, padarot to maigāku un mīkstāku. Lāceņu ekstrakts satur C vitamīnu, polipiesātinātas taukskābes, Omega-3 un Omega-6 antioksidantus; atjauno ādu, un aizsargā to no arējās iedarbības. Brūkleņu ekstrakts – stimulē apmaiņas procesus ādas šūnās, paaugstina tonusu un elastību, kā arī tam piemīt dziedinošas un pretiekaisuma īpašības. Sahalīnas aveņu sēkliņu eļļai – piemīt pretiekaisuma un baktericīda iedarbības.

Lietošana:

1. Samitrināt sponžu (sponžsiepakojumā);
2. Iemērkt sponžu ziepēs; 

3. Sadalīt ziepes uz sejas, viegli masējot seju ar sponžu, izvairīties no nokļūšanas acīs, ja nokļūst – kārtīgi nomazgāt ar ūdeni;

4. Nomazgājiet ar sponžu ziepes no sejas;
5. Uzklāt sausai sejai Jūsu bāzes mitrinošo līdzekli (krēms/serums);
6. Izmazgāt un nožāvēt sponžu. Rekomendē lietot ne vairāk kā divas reizes nedēļā.



Ziepes ir ļoti biezas un patīkami, bet neuzkrītoši smaržo.
Lietoju tās 2 reizes nedēļā un āda patiešām kļuvusi tīrāka un ne tik taukaina.
Lietoju to uz mitras sejas, uzklāju ar pirkstiem un atstāju uz apmēram 5 minūtēm. Tas ar mitru sponžu notīru nost un uzklāju sejas krēmu vai Kiehl's koncentrātu. Pēc šo ziepju lietošanas āda patiešām labāk absorbē krēmus, serumus un citus līdzekļus.


Ziepes ir ļoti ekonomiskas un der visiem ādas tipiem, tomēr jāpiedomā pie lietošanas veida, lai ādu nepārsausinātu. 
Šīs ziepes noteikti ir lielisks veids kā attīrīt sejas ādu no visa liekā un nevajadzīgā un dotu tai nepieciešamos vitamīnus un detoksikāciju.

Sastāvs ļoti labs, par SLS, parabēniem un citiem mošķiem runas par nevar būt!

Nopērkams: Drogas u.c.
Cena: ap 11 EUR

* Šis  ir sponsorēts produktu raksts. Viedoklis par produktiem ir manas personīgās domas.

Kā Jums patīk šīs vai līdzīgas sejas ziepes?

2 komentāri:

  1. Nekad neko tādu neesmu mēģinājusi, bet izskatās jau interesanti :D Esmu mēģinājusi tikai Nāves jūras dubļu masku, viņa izskatās līdzīgi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, šo var arī kā masku lietot, tas līdzīgi strādā - attīra un ''izvelk'' visus netīrumus no ādas virējā slāņa :)

      Dzēst