pirmdiena, 2015. gada 9. marts

Avon Anew Absolute Even serums sejas toņa korekcijai

Sveikas!
Pēdējā laikā pievēršos tieši sejas kopjošajai kosmētikai, izmēģinu dažādus produktus un šodien par vienu no tiem - Anew by Avon Absolute Even krēmu sejai, kas sola izlīdzināt ādas toni un likvidēt pigmenta plankumus...


Serums ir vieglas konsistences, ātri iesūcas ādā, tomēr zem treknākiem krēmiem var nedaudz rullēties.


Serumam nav smaržas un krāsas, man tas pat liekas neierasti, jo pieradu, ka krēmi kaut kā, bet tomēr smaržo, toties tas ir pozitīvi cilvēkiem, kas ir jutīgi pret aromātiem.

No šī seruma noteikti nevajag gaidīt brīnumus - pigmenta plankumi un sejas tonis uzlabojas ļoti lēni, bet efekts ir manāms.


Īslaicīgais efekts, kas rodas katru dienu - serums puslīdz noņem sārtumu no problēmzonām (man nedaudz piere un zona apkārt degunam).

Ilgstošs efekts pēc ilgas (ap 1 mēnesi) lietošanas - serums izlīdzina kopējo ādas toni un izbalina pigmenta plankumus, lielākoties tos, kas palikuši pēc pumpām.

Domāju, ka šis būs labs serums tieši uz nakti vasaras sezonā, lai nomierinātu ādu pēc sauļošanās un neļautu veidoties pigmentiem uz ādas, turklāt serums arī nedaudz mitrina ādu. 


Šis ir viegls līdzeklis cīņai ar pigmenta plankumiem un nelielām ādas nepilnībām, bet noteikti neizlabos lielas ādas problēmas, jo aktīvo vielu koncentrācija tomēr nav tik liela.


Nopērkams: pie Avon konsultantiem
Cena: ap 20 EUR

*serumu izmēģināju kā testa produktu, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par produktu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru