pirmdiena, 2015. gada 2. marts

Institut Esthederm Intensiv Propolis krēms un serums

Sveikas!
Jau kādu mēnesi lietoju vienu brīnumainu produktu kombināciju no Institut Esthederm Molecular Care līnijas - Intensiv propolis krēmu un serumu, kas sola ādu attīrīt gluži kā ''dabīgs antibiotiķis''
Sākumā Jūs ar produktiem iepazīstināšu, tad pastāstīšu par efektu, rezultātiem un iespaidiem.

Intensiv Propolis serums


Attīrošs un pārlieku tauku sekrēta darbības ierobežojošs serums ar augstu Propolisa koncentrāciju
  • Antiseptiska un attīroša iedarbība
  • Stimulē šūnu vielmaiņu un asinsriti
  • Pastiprina kolagēna sintēzi, lai palīdzētu paātrināt dziedināšanas procesus bojātā ādā
  • Nomierinoša iedarbība 

  • Tas ir jālieto pirms krēma un uz attīrītas sejas ādas. Serums izskatās kā eļļa, bet patiesībā ir diezgan viegls un ātri iesūcas ādā. 
    Abi produkti smaržo ļoti īpatnēji, daudziem noteikti nepatiktu, smaržo pēc kaut kādām zālēm vai visticamāk propolisa, bet man tas netraucē, jo aromāts ātri vien pazūd. Nepieciešami vien daži pilieni visai sejai, tāpēc produkts ir ekonomisks.
    Poras neaizsprosto un patīkami mitrina ādu. Par efektu stāstīšu pēc krēma apraksta.



    Intensiv Propolis krēms

    Nodrošina būtisku mikrobus iznīcinošu iedarbību, kas palīdz rūpīgi attīrīt ādu, gluži kā „dabīgs antibiotiķis”
  • Augsta Propolisa koncentrācija
  • Attīrošs un pārlieku tauku sekrēta darbību ierobežojošs krēms
  • Efektīvi kopj ādu, kurai ir tendence uz pinnēm un paaugstinātu seborejas veidošanos
  • Pretiekaisuma īpašības

  • Šis ir jālieto pa virsu serumam. Šis arī nav smags, diezgan patīkamas konsistences un ātri iesūcas ādā. Dažkārt lietoju arī pa dienu.
    Komplektā nāk lāpstiņa, lai process ir higiēnisks. 



    Tātad pie rezultātiem:
    Lietojot abus produktus mēnesi (ar nelieliem pārtraukumiem) esmu pamanījusi diezgan lielas atšķirības savā sejas ādā. 
    Pirmkārt, produktam ir ātra iedarbība uz iekaisumu noņemšanu - no rīta visi iekaisumi, ja tādi ir, ir pazuduši, apsārtums ir manāmi zudis un vaidziņi ir viegli sārti, tas liecina par asinsrites stimulēšanu un antiseptisku iedarbību.
    Aukstajās ziemas dienās pat patika klāt abus uz sejas arī no rīta, jo radīja patīkamu aizsardzības sajūtu ādai.

    Bet ne visu efektu var pamanīt pirmajās dienās un nedēļās. Sākumā likās, ka produkti vairs neko īsti nedara un efekta vairs nebūs, bet pēc mēneša mana āda kļuva ievērojami veselīgāka, tīrāka - gan izsitumu ziņā, gan poru. Pat pārstāju lietot jebkādus tonālos līdzekļus, jo vienkārši nav nepieciešamība pēc kaut kā nomaskēšanas (vienīgi tumšie loki zem acīm).

    Āda arī daudz mazāk taukojas, sāk spīdēt tikai uz pašām dienas beigām, bet palika arī nedaudz sausāka, tāpēc šobrīd produktus lietoju reti - tikai ja uzmetas kāda pumpa vai āda sāk niķoties.

    Šis noteikti būs produkts, kur vajadzēs pacietību, bet efekts būs ļoti pamanāms un ilgstošs. Viennozīmīgi iesaku cilvēkiem ar problēmām ka izsitumi un pumpas, jo kā antiseptiķis šis strādā uz visiem 100!

    Kā arī šajos un visos pārējos Institut Esthederm produktos ir celulārais ūdens sastāvā, kas neļauj dziedēšanas procesā ādai izžūt.

    Papētīju, ka sastāvā arī ir adenozīna trifosfāts, kas ir nukleotīds, kas dod enerģiju šūnai, karnozīns (svarīga ādas šūnu aminoskābe), aļģes ekstrakts, kas uzlabo ādas struktūru un taurīns (jeb 2-aminoethanesulfonic acid), kas dod ādai enerģiju un uzlabo vielmaiņu.

    Noteikti kursa veidā lietošu šos produktus līdz galam. Tie, protams, nav lēti, bet kā jau minēju kādā no rakstiem, - uz ādas, īpaši sejas ādas, kopšanu nevajag žēlot naudu, ja produkti tiešām strādā un ir labi, jo efekts ir manāms un ilgtermiņā.

    Nopērkami: Institut Esthederm Institūtā Berga Bazārā, u/v Stockmann, aptiekās.
    Cena: katrs - 36 EUR

    *serumu un krēmu izmēģināju kā testa produktus, tomēr tas nekādā veidā neiespaidoja manu viedokli - tas vienmēr ir mans un godīgs! :)

    Jauku atlikušo diennakts stundu! :)

    Nav komentāru:

    Ierakstīt komentāru