pirmdiena, 2015. gada 30. marts

Avon Facial Cleansing Brush birste sejas tīrīšanai

Sveikas! :)
Pēdējā laikā kļūst aizvien populārākas sejas tīrīšanas birstes, gan oriģinālā Clarisonic, gan Oriflame, gan citas..tajā skaitā Avon, kuru nu nolēmu izmēģināt, jo cena ir visai draudzīga un rezultāti mani diez gan apmierina...tiesa gan nevarēšu salīdzināt to ar citām birstēm, jo citas nemaz neesmu mēģinājusi, bet viss ar laiku..



Birstei ir 2 uzgaļi - 1 maigais ar silikona sariņiem ikdienas lietošanai un 1 ar neilona sariņiem dziļai ādas attīrīšanai. Kā arī pašai birstei ir 2 ātrumi.



Lietoju birstītes pamīšus - 2 vakarus silikona, tad vienu neilona, tad atkal divus silikona utt.

Katrai sejas zonai apmēram pa 10 sekundēm.

Pēc dažām dienām jau bija manāmi rezultāti - āda palika manāmi gludāka, maigāka un pazuda sausie pleķīši uz sejas, kas ziemas sezonā manai ādai ir diez gan raksturīgi. 

Silikona birste ir ļoti maiga, ar to var darboties, cik nepieciešams, derēs par jutīgai ādai. Parasti lietoju 2. ātrumu. lietoju kopā ar Mossa jāņogu krēmputām.

Neilona birstīte jau būs daudz stiprāka, pat nedaudz asa sākumā, bet ne skrāpējoša. Pēc birstītes lietošanas krēmi un serumi uzsūcas daudz labāk un āda izskatās starojošāka. Šim uzgalim gan lietoju tikai 1. ātrumu. Lietoju kopā ar Kiehls Calendula putām.

Klāt nāk arī ērts statīvs.


Kopumā birstīte laba, bet nevaru salīdzināt, iespējams Clarisonic man liktos daudz reizes labāks, jo šim kvalitāte tomēr būs ne tik laba, bet ikdienas attīrīšanai un dziļākai ādas tīrīšanai ar pīlinga efektu, turklāt par tādu cenu būs ļoti labs variants. Vismaz man nepatiku neizraisa, bet noteikti uz iekaisušas vai ļoti problemātiskas ādas to lietot neiesaku.

Cena: 25 EUR (bieži vien birstītei ir arī atlaides)
Nopērkama: pie Avon konsultantiem

9 komentāri:

  1. Arī vēlos šādu sejas birstīti :)
    Bet vēl pacietīšos līdz ceļojumam, varbūt kaut ko Londonā atradīšu :)

    Dace no iekodiesmode.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka atradīsi, tagad tādas bieži kur nopērkamas :)

      Dzēst
  2. O, silikona birstīte izskatās pievilcīgāka kā sariņu. Man ar Oriflame maigāko birstīti pēc 4 dienām vaigi kļuva jutīgi. Tagad ar birstīti seju attīru ik pāris dienas tikai vakaros un šādi viss ir kārtībā. Par to, ka kremi uzsūcas labāk un ādas tonis ir veselīgāks piekritīšu 100% :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, man arī no sariņu birstītes kļuva nedaudz jutīgāki vaigi, bet tagad liekas, ka pierada un ir ok. :)

      Dzēst
  3. Es iegādājos šādu sejas birstīti tikai manuālā formā-pats ar savu rociņu regulē cik stipri gribi berzt un kur gribi berzt,pagaidām sūdzēties nevaru.
    Manuprāt šīm birstēm tas princips visām ir viens un ja tās ir pietiekami spēcīgas/maigas,lai attīrītu seju-derēs jebkura.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekritīšu, princips viens, atšķiras nedaudz tikai materiāls, un visas citas ''fīčas'' :)

      Dzēst
  4. Es iegādājos līdzīgu, sejas birstīti, lai izmēģinātu, kā tā darbojas. Nopirku Veikalā Maxima aptuveni par 6 eur. Man pagaidām ļoti patīk. Lielāko pārsteigumu sagādāja tas, ka nopirku- Maximā :D

    sskaistumadeva.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Heh, jā, īstenībā pat Maximā var visu ko labu atrast. Zanda savā blogā vienreiz stāstīja par diezgan labu manikīra komplektu ar led lampu komplektā par vien kādiem 7-8 eiro :D :)

      Dzēst
    2. A kura Maxima var tadu nopirkt un kada nodala? Nevaru sameklet

      Dzēst