otrdiena, 2015. gada 7. aprīlis

Mossa Youth Defense Mellenes sejas krēms un toniks

Sveikas!
Nu ziema ir garām, gan makeupā, gan kopjošajā kosmētikā prasās kaut ko vieglāku, smaržīgāku un vasarīgāku. Tā nu kādu laiku lietoju Mossa Mellenes krēmu un toniku un laikam esmu atradusi vēl vienu daļiņu no pastāvīgās sejas kopšanas rutīnas!


Noteikti jāatzīmē Mossa glītie un parocīgie iepakojumi - uzreiz gribas paņemt rokās, izmēģināt un visa vajadzīgā informācija ir acu priekšā, turklāt viss ērti un higiēniski.

Pēc sejas mazgāšanas no rītiem seju notīru ar mellenes Pure Glow toniku, kura sastāvā ir glicerīns, dzērveņu un melleņu ekstrakti, lavandas ziedūdens un e vitamīns. Alkohols arī ir sastāvā, bet nelielos daudzumos, tāpēc ādu nesausina, bet gan padara ādu svaigu un matētu visas dienas garumā, kaut gan tas par nav minēts tonika aprakstā, manai kombinētajai ādai tieši laikā.

Toniks smaržo viegli un sulīgi, kaut kādas ogas, iespējams tās pašas mellenes.


Tālāk uzklāju melleņu Hydration dienas sejas krēmu, kas ļoti ātri iesūcas ādā, ir viegls un patīkami smaržo. Mitrina ādu lieliski un nedod sejai lieko spīdumu. Šo viennozīmīgi pirkšu atkārtoti, jo krēms ir viegls, labi mitrina, padara ādu ļoti maigu un bagātina ar antioksidantiem un vitamīniem, pilnīgi āda izskatās dzīvīgāka un tāda atsperīga. Vasarā šis duets noteikti tiks pirkts un lietots vēlreiz un vēlreiz.

Pat nevaru izlemt kurš man patīk labāk - šis krēms vai Mossa Vitamin Cocktail, jo vitamīnu krēms ir lielisks ziemai un pavasarim, jo ir super mitrinošs, bet taukainai ādai būs par smagu, bet šis pavasarim un vasarai ir ideāls un lieliski derēs visiem ādas tipiem.

Nopērkami: Drogas veikalos

Man jau gatavs pavasara/vasaras wishlists, pilnīgi nevaru sagaidīt sauli, siltu laiku, kleitas, jūru, košas krāsas un spilgtās izjūtas!

5 komentāri:

  1. Dalies ar wishlistu! Gribu redzēt,kas citām kārojās!
    Man pagaidām gribās Mossa vitamīnu kokteili,taču neesmu tikusi līdz veikalam!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Dalīšos! Tuvākajās dienās uztaisīšu rakstu par to :)

      Dzēst
  2. Esmu lietojusi abus - gan krēmu gan toniku - patika ļoti! Un vismaz man šķiet ka melleņu sērijai smarža ir mazāk spēcīga un specifiska nekā pārējās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Drogās pasmaržoju citus, ir, ir nedaudz intensīvāka smarža, mellene diezgan maiga :)

      Dzēst
  3. Šo seriju lietoju jau labu laiku un man tā ļoti un ļoti patīk! Aromāts, kas nav mazsvarīgi, ir burvīgs :) Iedarbība arī ir laba. Manai kombinētai ādai patīk :)

    AtbildētDzēst