svētdiena, 2015. gada 22. marts

Jaunums - Avon Nutra Effects sejas krēmi ar Active Seed kompleksu

Sveikas!
Pirms kāda laiciņa apmeklēju ļoti jauku Avon pasākumu Mencendorfa namā, kur mūs iepazīstināja ar jauno krēmu sēriju, kas parūpēsies par jebkuru ādas tipu un problēmu, kā arī varējām nogaršot dažādas uzkodas, kurās izmantoja brīnumainās sēķliņas un baudīt īpašos gardumus, kurus pagatavoja izcils pavārs Raimonds Zommers! Bet šodien par jaunumiem - Nutra Effects krēmiem Hydration un Radiance.


Sērijā ietilpst 5 jauni krēmi ar Active Seed kompleksu – čia, granātābola vai strelīcijas sēklām, kā arī vitamīniem, minerālvielām, antioksidantiem, Omega 3 un Omega 6 taukskābēm. 

Ir pieejams:
1) Hydration līnija ar Active Seed kompleksu un čia sēklām ādas mitrināšanai visiem ādas tipiem (dienas krēms ar SPF 15; nakts krēms)
2) Balance līnija ar Active Seed, čia sēklām un matējošām sastāvdaļām kombinētai un taukainai ādai (dienas krēms ar SPF 15; nakts krēms)
3) Radiance līnija ar Active Seed un strelīcijas sēklām ādas mirdzumam visiem ādas tipiem (dienas krēms ar SPF 20; nakts krēms; tonējošs mitrinātājs ar SPF 20)
4) Ageless līnija ar Active Seed un granātābolu sēklām visiem ādas tipiem 35+ (dienas krēms ar SPF 20; nakts krēms)
5) Ageless Advanced līnija ar Active Seed, granātābolu sēklām un keramīdiem visiem ādas tipiem 45+ (dienas krēms ar SPF 20; nakts krēms)

Es izmēģināju divus krēmus - Hydration dienas krēmu un Radiance dienas krēmu.


Manai ādai labāk patika Radiance, jo Hydrate likās nedaudz par smagu, jo ilgāk uzsūcās. Radiance uzsūcas ātri, labi mitrina un padara ādu možu un maigu. Smaržo izteikti pēc bārbeles konfektes, bet tas nav traucējoši. Arī manāmi uzlabojās ādas krāsa un neveidojas sausie pleķīši.

Hydration mitrina ļoti labi un smaržo pēc īsta svaiguma, ļoti patīkami. Uzsūcas vidēji labi, kāds laiciņš jāpagaida līdz var klāt kosmētiku, bet tas ideāli derēs sausas/normālas āda īpašniecēm, jo uzsūksies momentāli, mana mamma izmēģināja un viņai sajūtas bija savādākas, ļoti labas un nebija smaguma sajūta uz sejas.


Kopumā krēmi ļoti jauki, labi mitrina un liels pluss, ka ir SPF, īpaši Radiance krēmam, jo tā uzdevums ir uzlabot ādas toni un to izlīdzināt, tātad arī pasargāt no pigmenta plankumu veidošanās. Es ar savu kombinēto ādu priekšroku noteikti dodu Radiance krēmam. 


Pēdējā laikā sāku pievērsties veselīgākam uzturam, lietoju tagad modernās godži ogas, čia sēklas, linsēklas...jāizmēģina arī zīdkoka ogas, esot baigi gardās...kādas Jums attiecības ar šiem veselīgajiem našķiem?

Pieejami no 26.marta pie Avon konsultantiem līdz ar nākamo katalogu.

*krēmus izmēģināju kā testa produktus, bet tas nekādā veidā neietekmēja manu viedokli par tiem.

Jauku un enerģijas pilnu visiem jauno nedēļu! :)

1 komentārs:

  1. Godžī ogas lieku klāt jogurtam vai kokteiļiem,tā pa vienkāršo nevaru ieēst,garša nav manā gaumē :(
    Esmu lasījusi labas atsauksmes par avon sejas krēmiem,varbūt būs jāpamēģina kāds,kad pabeigšu tagadējos krājumus :)

    AtbildētDzēst